• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam bolca po rozstaniu 🤭❤️

Mężczyzna

Grzegorz12345

Biegły Uwodziciel
Hejka 😇🤭 Od około roku czasu nie uprawiałam seksu bo tyle czasu nie jestem już z moim ex. Jestem młodą, zgrabną i bardzo ciasną mamą z 2 letnią córką. Szukam kogoś najlepiej z dolnegośląska kto najpierw poprzez czat udowodni mi, że ma mózg na swoim miejscu a jeżeli mi przypasujesz to oddam Ci się w twoje objęcia 💝💘 Odrazu mowie, że spotkania będą anonimowe i wymagam podstawowych testów na hiv, aids itp. Bez tego bez gumki ani rusz a ja nie cierpię seksu w gumkach 😡🍆🍑
Odezwij się

Mężczyzna

SzachiMat

Cichy Podglądacz
Zgadzam się kolego w 100% z tym co napisałeś. Pierwszy raz w życiu wszedłem na takie forum jak to, będąc uczciwym przez kupę lat w związku (ostatecznie średnio na tym wyszedłem). Nie jestem zdesperowany bo świetnie sobie radzę w życiu. Z czystej ciekawości chciałem zobaczyć jak to wygląda z perspektywy online. I szczerze w ogóle się nie rozczarowałem bo właśnie coś takiego przewidywałem 🙂 ale Twój post idealnie trafiony w sedno 💪

Mężczyzna

SzachiMat

Cichy Podglądacz
Dużo bardziej monotonna jest opcja na którą się zdecydowałem i powoli zaczyna mi się nudzić, ale myślę że opcja B byłaby dla mnie mało komfortowa 🤣

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Pierwszy raz w życiu wszedłem na takie forum jak to, będąc uczciwym przez kupę lat w związku (ostatecznie średnio na tym wyszedłem).

O, i to jest ciekawy pomysł na wątek. Opowiesz, co się stało? Ale gdzieś obok, żeby nie przejmować wątku kobiecie w potrzebie...

Mężczyzna

SzachiMat

Cichy Podglądacz
Szczerze to mój życiowy błąd i nie ma o czym opowiadać.. Puenta całej tej sytuacji jest taka, że nie wyciągnięcie konsekwencji = dawanie przyzwolenia. Byłem tego świadomy, kilka razy mojej ex Żonie o tym mówiłem, ale zabrakło mi stanowczości. Ja na szczęście wyciągam wnioski ze swoich błędów i drugi raz tego nie powtórzę. Szkoda tylko ogromu czasu, który mi przepadł bezpowrotnie i tego że w obecnej chwili nie mam czasu na poszukiwania "koleżanki"😇 stąd moja rejestracja tutaj

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Szczerze to mój życiowy błąd i nie ma o czym opowiadać.. Puenta całej tej sytuacji jest taka, że nie wyciągnięcie konsekwencji = dawanie przyzwolenia. Byłem tego świadomy, kilka razy mojej ex Żonie o tym mówiłem, ale zabrakło mi stanowczości. Ja na szczęście wyciągam wnioski ze swoich błędów i drugi raz tego nie powtórzę. Szkoda tylko ogromu czasu, który mi przepadł bezpowrotnie i tego że w obecnej chwili nie mam czasu na poszukiwania "koleżanki"😇 stąd moja rejestracja tutaj
Jeżeli jesteś wolny to mozesz spełnić jeden z licznych wymogów kobiet na forum.
Mają uwagę, ze 90 procent facetów jest zajętych a tu chcą tylko "dowalać na boku"
Ciekawe jak Ciebie potraktują:unsure:

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Szkoda tylko ogromu czasu, który mi przepadł bezpowrotnie i tego że w obecnej chwili nie mam czasu na poszukiwania "koleżanki"😇 stąd moja rejestracja tutaj

Przykro słyszeć, że się tak przejechałeś. Dla założycielki wątku jesteś chyba zbyt daleko, ale może uśmiechnie się do Ciebie szczęście. Ja w każdym razie życzę powodzenia, bo jak sam zauważyłeś – szumu jest tu sporo, ale może uda Ci się trafić na jakąś fajną koleżankę ze stolicy.

Mężczyzna

SzachiMat

Cichy Podglądacz
Jak to powiadają, kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę🙂 po szybkiej analizie, znalazłem rozwiązanie problemu. Czas przenieść się do tematu: KTO SIĘ TERAZ MASTURBUJE🤣🤣🤣🤣🤣

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Jak to powiadają, kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę🙂 po szybkiej analizie, znalazłem rozwiązanie problemu. Czas przenieść się do tematu: KTO SIĘ TERAZ MASTURBUJE🤣🤣🤣🤣🤣
Tak sczerze to tutaj jeszcze po dupie nie dostałeś, ale może wiesz więcej:unsure:
Moim zdaniem zbyt szybko uległeś forumowej modzie na ostentacyjne walenie🤭

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz