• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam bolca po rozstaniu 🤭❤️

Kobieta

TightMommy69

Cichy Podglądacz
Hejka 😇🤭 Od około roku czasu nie uprawiałam seksu bo tyle czasu nie jestem już z moim ex. Jestem młodą, zgrabną i bardzo ciasną mamą z 2 letnią córką. Szukam kogoś najlepiej z dolnegośląska kto najpierw poprzez czat udowodni mi, że ma mózg na swoim miejscu a jeżeli mi przypasujesz to oddam Ci się w twoje objęcia 💝💘 Odrazu mowie, że spotkania będą anonimowe i wymagam podstawowych testów na hiv, aids itp. Bez tego bez gumki ani rusz a ja nie cierpię seksu w gumkach 😡🍆🍑

Mężczyzna

pokazeCiJakSieMasturbuje

Cichy Podglądacz
Hejka 😇🤭 Od około roku czasu nie uprawiałam seksu bo tyle czasu nie jestem już z moim ex. Jestem młodą, zgrabną i bardzo ciasną mamą z 2 letnią córką. Szukam kogoś najlepiej z dolnegośląska kto najpierw poprzez czat udowodni mi, że ma mózg na swoim miejscu a jeżeli mi przypasujesz to oddam Ci się w twoje objęcia 💝💘 Odrazu mowie, że spotkania będą anonimowe i wymagam podstawowych testów na hiv, aids itp. Bez tego bez gumki ani rusz a ja nie cierpię seksu w gumkach 😡🍆🍑
Ja z Wlkp, ale odległość nie musi być przeszkodą dla dwojga ludzi, którzy chcą się poznać 😉 jeżeli chcesz to się odezwij na priv, myślę że nie zawiodę w kwestii umiejscowienia swojego mózgu 😎

Mężczyzna

Demontero

Cichy Podglądacz
Ahh górny Śląsk niby tak blisko a tak daleko 😢

Mężczyzna

ArTuRoBrZeZaNy

Cichy Podglądacz
Ja dolnośląskie i chętnie się Tobą zaopiekuje 😈🍆

Mężczyzna

SzachiMat

Cichy Podglądacz
11 lat temu zatrzymałem się w temacie koleżanek. Wybacz, ale muszę wrócić z zaświatów i jak się dowiem to na pewno dam Ci znać🙂

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Szukam kogoś najlepiej z dolnegośląska kto najpierw poprzez czat udowodni mi, że ma mózg na swoim miejscu a jeżeli mi przypasujesz to oddam Ci się w twoje objęcia

Teraz takie czasy, że na czacie to może być sztuczny mózg; jeśli w tekście zobaczysz pauzy (—) lub półpauzy (–) tam, gdzie większość ludzi wali zwykłe myślniki (-), to możesz być prawie pewna, że toczysz uroczą pogawędkę ze sztuczną inteligencją.

Dobrym testem fałdów przodomózgowia mogłoby być czekanie, czy fotografie ornitologiczne zostaną przysłane dopiero na Twoją wyraźną prośbę.

Bardzo mi się podoba, jak bez wstydu i pruderii napisałaś o swoich potrzebach. Wprawdzie jestem rodowitym Wrocławianinem, ale od prawie 25 lat zajętym, a poza tym prawie tak samo długo w moim życiu trwa rozdział Emigracja. Jacek. Mimo wszystko szczerze kibicuję i życzę powodzenia w poszukiwaniach, jak również satysfakcji ze znaleźnego.

Kobieta

D'Arc

Instruktor seksu
Liczę, że Ciasna Mama podzieli się swoim sukcesem, jeżeli anons zadziała i wleje nadzieję w serce innych mam, którym udało się nie rozejść 😝

Mężczyzna

SzachiMat

Cichy Podglądacz
Tatusiom też należy się chociaż odrobina otuchy😇 i chociaż matematyczne szanse na powodzenie w poszukiwaniach 🙂

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Ja szukam dziewczyny o urodzie klasycznej, nietuzinkowej, powinna mieć szafirowe oczy, zmysłowe usta, wdzięczny sposób poruszania się, nienachalny uśmiech, piersi foremne – jednym słowem: powinna być kwintesencją kobiecości.