• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam bodźca podczas masturbacji

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Ja masturbując używam wspomaganie. Robie to przed lustrem na golasa lub w pończochach podtrzymywanych pasem i szpilkach. Wysoko zawieszam wlewnik gumowy 18 litrów z długa grubą rura podłączoną do specjalnego korka wsadzanego w dupę. rura mus być gruba bo musi zapewniac szybki przepływ płynu. Jajka podwiązuje mocno i rozdzielam na boki. Dodatkowo każde jest podwiązane osobno. Na kutasie ma trzy ciasne metalowe pierścienie. Każdy cycek jest ciasno obwiązany. Robia sie sztywny ciemny a sutki sterczą twardo. Jestem niezwykle podniecona. Kutas sztywny i skaczący. Otwieram zawór lewatywy. Kiszki szybko wypełniają sie boleśnie, brzuch robi sie olbrzymi. Mam coraz wiekszy wzwód. Na sutki zapinam klamerki z ciężarkami. Zaczynam tańczyć wprawiając w ruch cężarki. Biorę szczotkę do bicia z metalowymi szpilkami i bije cycki celując w sutki Wrzeszcze z podniecenia i bólu. Tryzkam spermą bardzo mocno i daleko czasem pięć razy. Padma na kolana a potem na bok z podkurczonymi udami. Rura nadal w dupie. lewatywa kończy się a jak drgam w spazmach dzikiego orgazmu.