• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szukam bodźca podczas masturbacji

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Ja masturbując używam wspomaganie. Robie to przed lustrem na golasa lub w pończochach podtrzymywanych pasem i szpilkach. Wysoko zawieszam wlewnik gumowy 18 litrów z długa grubą rura podłączoną do specjalnego korka wsadzanego w dupę. rura mus być gruba bo musi zapewniac szybki przepływ płynu. Jajka podwiązuje mocno i rozdzielam na boki. Dodatkowo każde jest podwiązane osobno. Na kutasie ma trzy ciasne metalowe pierścienie. Każdy cycek jest ciasno obwiązany. Robia sie sztywny ciemny a sutki sterczą twardo. Jestem niezwykle podniecona. Kutas sztywny i skaczący. Otwieram zawór lewatywy. Kiszki szybko wypełniają sie boleśnie, brzuch robi sie olbrzymi. Mam coraz wiekszy wzwód. Na sutki zapinam klamerki z ciężarkami. Zaczynam tańczyć wprawiając w ruch cężarki. Biorę szczotkę do bicia z metalowymi szpilkami i bije cycki celując w sutki Wrzeszcze z podniecenia i bólu. Tryzkam spermą bardzo mocno i daleko czasem pięć razy. Padma na kolana a potem na bok z podkurczonymi udami. Rura nadal w dupie. lewatywa kończy się a jak drgam w spazmach dzikiego orgazmu.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry