• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szukam bodźca podczas masturbacji

Mężczyzna

83Andrzej

Cichy Podglądacz
Spróbuj masturbować się od tyłu. Podwiąż sobie mocno jaja i kutasa, kucnij mocno z udami razem i wyciągnij wszystko mocno w tył. Chwyć dłonią kutasa, trochę trudno, i ruszaj skórka mocno ja ściągając do końca. Druga pozycja. Połóż się na plecach uda związane razem ciasno. Jaja i kutas podwiązane wyciągnięte w tył za uda. Nogi pionowo w górze. Ruszaj skórka mocno. To samo możesz robi leżac na boku. Albo usiąć na stołku z dupą poza nim na krawędzi. Kutas i jaja mają być wiszące z tyłu i przycisnięte do krawędzi stołka. Dodatkowo we wszystkich pozycja możesz ustawic lustro abys widzial. Są i inne pozycje perwersyjne
A czy jesteś w stanie nagrać instruktaż i się podzielić na forum 🤔

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Jeżeli nie mam klientów to masturbuje kilka razy na dzień. Nie tylko w bieliznie, nago ale przy zastosowaniu przyrządów pobudzających oraz w trakcie lewatyw co lubie najbardziej

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Ja masturbuje się zawsze gdy sie kąpie. Wsadzan w dupę wąż od prysznica, puszczwm wodę i czekam az brzuch stanie sie wili i boli w trakcie tej lewatywy strasnie sie podniecam Mój kutas staje sztywno wtedy powoli obciagam skórke z główówki i pocieram główkę. Czesto w cewke wkładam gruby metalowy pzyrząd i wpycham go aż do pęcherza. Poruszam mim rytmicznie. Dodatkowo stosuje mocne podwiązanie i rozdzielenie jajek. Wszystko to robię przy lustrze ustawionym obok. Orgazm jest potęzny i bolesny. Po wytrysku powtarzam zabieg kilka razy. Moje uda drgaja i nogi nie utrzymują mnie więc padam na podłogę. Fantastycznie kutas płonie, jest ciemny i widać żyły. Skacze. Stosuje tez inne wspomaganie. Kto z was był masturbowany prze inną osobę i przez kilka godzin bez przerwy? Ja TAK.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Ja od czasu do czasu też potrzebuję czegoś innego. Bardzo dawno temu odkryłem kilka sposobów, które mnie mocno kręcą do tego stopnia, że dochodzę w kilka minut. Już kilkanaście lat temu odkryłem zabawy z reklamówką. Zakładałemna twarz tak aby usta i nos były w środku i wiązałem z tyłu na szyi. Kiedy oddech był już naprawdę szybki to miałem nieziemski orgazm. Oczywiście trzeba zachować ostrożność by zdjąć reklamówkę w porę. Przebieranki w bieliznę żony też stosuję. Bardzo lubiłem zakładać żeczy typu rajstopy, pończochy, śliskie body. Także uwielbiam naciągnąć 5 do 6 warstw rajstop na głowę. Wszystko bardzo ciasno opinające ciało. Czym większy ucisk rajstop czuję tym bardziej się podniecam. Lubię zakładać kilka par rajstop jedna na drugą. Uczucie spięcia super. Oczywiście polecam wszystkie korki analne, masażery prostaty itp. Lubię w lustrze oglądać jak stalowy korek znika w moim tyłku. Jakiś czas temu znalazłem jeszcze jedną super podnietę. Kupiłem lateksową maskę z bad kitty z otworem tylko na usta. Jest śliska, bardzo dopasowana, nie przepuszcza światła i za bardzo powietrza. Gdy ją założę czuję mega podniecenie. Do tego lubię od czasu do czasu założyć sobie duży knebel kulkę. Teraz jeszcze planuję zakup ciasnej skórzanej maski sznurowanej, która ma tylko maleńkie otworki w okolicach nosa. Strasznie mnie kręcą takie rzeczy teraz. Moja żona też pozwala założyć sobie czasem tę maskę z otworem na usta. Kiedy mi robi w niej loda to oboje jesteśmy na granicy wytrzymałości.