Ja od czasu do czasu też potrzebuję czegoś innego. Bardzo dawno temu odkryłem kilka sposobów, które mnie mocno kręcą do tego stopnia, że dochodzę w kilka minut. Już kilkanaście lat temu odkryłem zabawy z reklamówką. Zakładałemna twarz tak aby usta i nos były w środku i wiązałem z tyłu na szyi. Kiedy oddech był już naprawdę szybki to miałem nieziemski orgazm. Oczywiście trzeba zachować ostrożność by zdjąć reklamówkę w porę. Przebieranki w bieliznę żony też stosuję. Bardzo lubiłem zakładać żeczy typu rajstopy, pończochy, śliskie body. Także uwielbiam naciągnąć 5 do 6 warstw rajstop na głowę. Wszystko bardzo ciasno opinające ciało. Czym większy ucisk rajstop czuję tym bardziej się podniecam. Lubię zakładać kilka par rajstop jedna na drugą. Uczucie spięcia super. Oczywiście polecam wszystkie korki analne, masażery prostaty itp. Lubię w lustrze oglądać jak stalowy korek znika w moim tyłku. Jakiś czas temu znalazłem jeszcze jedną super podnietę. Kupiłem lateksową maskę z bad kitty z otworem tylko na usta. Jest śliska, bardzo dopasowana, nie przepuszcza światła i za bardzo powietrza. Gdy ją założę czuję mega podniecenie. Do tego lubię od czasu do czasu założyć sobie duży knebel kulkę. Teraz jeszcze planuję zakup ciasnej skórzanej maski sznurowanej, która ma tylko maleńkie otworki w okolicach nosa. Strasznie mnie kręcą takie rzeczy teraz. Moja żona też pozwala założyć sobie czasem tę maskę z otworem na usta. Kiedy mi robi w niej loda to oboje jesteśmy na granicy wytrzymałości.