• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukacie inspiracji? Tych 10 pozycji seksualnych przyniesie wam najwięcej satysfakcji.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Nooo... to brawa dla partnerki, bo wygibas jednak jest konkretny😊 Znalazłam fotkę przypadkiem i się zastanawiałam, czy to się w ogóle jest wykonalne.. Wiadomo, na zdjęciu cacy, ale w rzeczywistości już czuje te fefry, że zjazd z łózka w kazdej chwili mozliwy 😁 😒
W sumie to jest dla kobiety ta sama pozycja, tylko partner inaczej...
gf-yLGw-Q8XP-q124_pozycja-rozkwitajacy-lotos-320x400-nocrop.jpg

Mężczyzna

33on

Seks Praktykant
Nooo... to brawa dla partnerki, bo wygibas jednak jest konkretny😊 Znalazłam fotkę przypadkiem i się zastanawiałam, czy to się w ogóle jest wykonalne.. Wiadomo, na zdjęciu cacy, ale w rzeczywistości już czuje te fefry, że zjazd z łózka w kazdej chwili mozliwy 😁 😒
Nie polecam 😁 ogolnie jesli chodzi o 69 to nie jestem fanem ale jak juz ma byc to lepiej klasycznie jedno z pary na plecach drugie u gory 🙂