• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Świeżość czy intymny zapach bardziej kuszą?

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
Drogie koleżanki - pytam się tak szczerze, jakie macie podejście do oddania się na pieszczoty oralne... zawsze wcześniej prysznic lub choć podmycie się, czy też nie przeszkadza wam że mocniej pachniecie?
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
A do lizania penis zawsze czysciurki i pachnący czy macie tuni inne podejście?
Zapraszam do dyskusji

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Zawsze na świeżo. Przynajmniej ja.

On też woli gdy mu robie od razu po prysznicu/kąpieli, ale gdy jest to po nocy czy paru godzinach po to nie przeszkadza mi.
On zawsze jest pachnący i zadbany.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Uważam, że świeżość i intymny zapach wcale się nie wykluczają. Ja uwielbiam robić minetkę, cipkę żony liżę bardzo często i nie zawsze jest to bezpośrednio po prysznicu. Zdarzało się nawet po jej powrocie z pracy. Ale jeżeli z cipki, nie bójmy się użyć tego słowa, miałoby śmierdzieć to nie byłoby to dla mnie podniecające ani zachęcające.

P.S Dopiero teraz zauważyłem, że pytanie było do koleżanek, ale może szanowny autor się nie obrazi 😉

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
A czy kobietki to przypadkiem nie czują się skrępowane tym, że czują swój zapach?

Mnie to mega podnieca :*

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Fajny temat 😁 Ja osobiście lubię u kobiet naturalne zapachy i z mojej strony absolutnie mi nie przeszkadza. Nawet po całym dniu zrobienie rimmingu nie jest dla mnie problemem, a czasami właśnie działa wręcz jeszcze bardziej pobudzająco. Co nie znaczy, że nie lubię pracować językiem pod lub po prysznicu.
Ale ciekawostka, sam wolę być na świeżo. Czyli jak ja mam mieć robionego lodzika to zdecydowanie wolę jak jest chociaż względnie na świeżo umyty 😅

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry