• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sukienka, pończoszki i szpilki...

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Nie.

"Co to jest bardotka? To biustonosz bez ramiączek lub z odpinanymi ramiączkami. Ten model odsłania i pięknie eksponuje górną część biustu. Nazwa pochodzi od nazwiska pochodzącej z Francji aktorki, modelki i piosenkarki Brigitte Bardot."

Ja noszę między innymi półbiustonosz tzw.otwarty co znaczy, że miseczki" podtrzymują" biust, ale brodowki i za tym idzie sutki są odkryte. Dlatego gdy zachodzi taka potrzeba nam nasutniki.
Mogłabyś zademonstrować? Pliiiis!

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Cała dla Ciebie Kochany ❤️.
Kolacja w restauracji... TYLKO pończochy, mini sukienka z dekoltem i zamkiem z tyłu na całej długości, szpilki.

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Kupiłam wczoraj sukienkę micro mini. Ciut za pupę.
Jest coraz cieplej więc na pewno przyda się na poświąteczny Resetweek w Toruniu. Wyzywająco będzie.

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Zaczęło się od tego, że miałam na sobie szorty i koszulkę na ramiączkach, a na nogach półtrampki i zaczęłam myś okno. No i właśnie te półtrampki wszystkiemu winne. Gumowana podeszwa, wiec pośliźnięcie się na mokrej terakocie było momentem. Wpadłam do miski z wodą... Szorty całe mokre, to samo koszulka. Teraz mam dylemat: zdjąć wszystko, ale zmarznę. W mokrych ciuchach też zimno. Poradzi ktoś?
Taki mój przedświąteczny ,,strój"

Mężczyzna

jankowalski2

Cichy Podglądacz
Zaczęło się od tego, że miałam na sobie szorty i koszulkę na ramiączkach, a na nogach półtrampki i zaczęłam myś okno. No i właśnie te półtrampki wszystkiemu winne. Gumowana podeszwa, wiec pośliźnięcie się na mokrej terakocie było momentem. Wpadłam do miski z wodą... Szorty całe mokre, to samo koszulka. Teraz mam dylemat: zdjąć wszystko, ale zmarznę. W mokrych ciuchach też zimno. Poradzi ktoś?
Taki mój przedświąteczny ,,strój"
Wziąć w tym wszystkim ciepły, długi, zmysłowy prysznic :)

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Ciepło... Nareszcie prawdziwa wiosna.
Zaraz jedziemy z mężem ♥️ na pewien bazar.
Za nami namiętna noc z przyjaciółką. Chcę jednak więcej...
Kochanie - mam na sobie tylko to co widzisz. Wykorzystaj to. Użyj mnie ♥️.

Mężczyzna

MrBean

Cichy Podglądacz
To jest styl kobiety z klasą! Moja żona mówi o tym: tylko jedna warstwa. Czyli sukienka i buty (szpilki oczywiście). Jak chłodniej albo specjalna okazja, to jeszcze pończochy. Latem cieniutkie, błyszczące. Zimą ciepłe, do wełnianej sukienki. Na urlopie długość tuż za pupę. To rozpala nas oboje.