• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sukienka, pończoszki i szpilki...

Mężczyzna

Footprint

Cichy Podglądacz
Jesteśmy małżeństwem i oboje mieliśmy wcześniej związki. W tamtym związku często czułam, że czegoś mi brakuje. Podobnie w poprzednim związku miał mąż. Gdy poznawaliśmy się dużo rozmawialiśmy. Także o erotyczne. I to On otworzył mnie na nowe doznania. Teraz wiem czym jest seks. I to jaki seks. Czerpiemy rozkosz ile się da. Kiedy, gdzie i jak chcemy.

Czasami warto coś w życiu zmienić. Nawet radykalnie.
Moja była żona nie była zbyt pruderyjna, z seksem było całkiem fajnie, rozstaliśmy się z innych powodów. Potem byłem z kobietą która jednak była "klasyczna" i nic nietypowego nie dało rady wspólnie z nią zrobić. A teraz też jestem z kobietą, która zapowiadała się lepiej niż poprzednia, ale mimo że wie jak dużo rzeczy mnie kręci, to wszystko ignoruje, a ja już nie mam chęci się powtarzać. No i nie chcę zanudzać takimi drętwymi historiami, zobaczymy co przyszłość przyniesie :)

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
W pracy. Bielizna, sukienka, pończochy, szpilki. Za chwilę wracam do domku gdzie czeka już na mnie mąż. Szybka toaleta, bielizna do torebki i już. Przywitam kochanego prosząc go o zdjęcie ze mnie sukienki.
Kocham Cię Skarbie ♥️

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Dziś obiad na mieście.
Mąż przyjedzie prosto z pracy.
Ja przygotowana na cudowną randkę.
Czarna mini sukienka z zamkiem z tyłu na całej długości, pończochy samonośne, bransoletka na kostce, szpilki, biżuteria i perfumy.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Dziś odbyłam wizytę u męża w pracy mając na sobie bieliznę, szpilki i płaszczyk. Było cudownie.
Kocham Cię Skarbeńku ♥️

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
To było pierwszego października.
Zrobiłam sobie dzień wolny w firmie.
Fryzjer, kosmetyczka itp.
Zakupy. Nowa bielizna, nowa sukienka, nowe buty.

Zdecydowałam, że odwiedzę męża w pracy i zadzwoniłam do sekretariatu by upewnić się, że jest na miejscu..

Otwarta bielizna, samonośne pończochy ze szwem, mini sukienka, kozaki do połowy uda.

Mężowi oczy bardzo się świeciły.
Tylko wzięłam jego dłoń i wsunęłam sobie pod sukienkę.

Kochany, za pół godziny bądź przed domem - powiedziałam.

Mężczyzna

SissyLaceytv

Podrywacz
Mąż zaprosił mnie na kawę po pracy. Pojechałam w umówione miejsce. Kocham Go....
. .. szept do ucha w przy kawiarnia um stoliku - wiesz kochanie - dzisiaj nie mam majteczek..
Szkoda ze nie zrobil ci zdjecia. Ja lubie takie pieprzliwe sytuacje w miejscach publicznych. Od czasu do czasu wymagam od mojej partnerki aby sciagnela majtki w jakims miejcu publicznym np. windzie... Ona to kocha. Ryzyko bycia zlapanym na goracym uczynku przez obca osoba w takiej sytuacji cholernie ja podnieca.