ale to jużdluga czy mini?Tyłek zakryty, przecież wychodzi tak między ludzi
ale to jużdluga czy mini?Tyłek zakryty, przecież wychodzi tak między ludzi
To nie zawsze warto słuchać. Jest wielka różnica między byciem seksownym, a ganianiem z gołym tyłkiem po mieście.bo syn chcial bym ubrała
Rozpieszczasz gobo syn chcial bym ubrała
Jak to się mówi: zostaw coś dla faceta.To nie zawsze warto słuchać. Jest wielka różnica między byciem seksownym, a ganianiem z gołym tyłkiem po mieście.
Kwestia też gustu, stylu i czasem nawet wieku. To co przystoi nam na plaży będzie działało inaczej w mieście.
Czasem strój potrafi seksualnie nakręcić bardziej niż nagość właśnie przez ten pryzmat seksownej tajemnicy.
Dokładnie, ja bardzo lubię gdy żona zakłada miniówki, ale bez przesady, są jakieś granice.To nie zawsze warto słuchać. Jest wielka różnica między byciem seksownym, a ganianiem z gołym tyłkiem po mieście.
Kwestia też gustu, stylu i czasem nawet wieku. To co przystoi nam na plaży będzie działało inaczej w mieście.
Czasem strój potrafi seksualnie nakręcić bardziej niż nagość właśnie przez ten pryzmat seksownej tajemnicy.
Fajna Ale faktycznie raczej po domu... choć może na jakieś dicho by się zdałaBardzo mi się podoba to
Ale na dwór chyba za krótka.
Tylko że on myślał że podomu taką mini. Bo on jak zrozumiał że chcę ubrać do ludzi to oburzył się podobnie nawet mówił.To nie zawsze warto słuchać. Jest wielka różnica między byciem seksownym, a ganianiem z gołym tyłkiem po mieście.
Do połowy uda i krótsza.Przydałaby się również definicja mini.
Super Fajne są też takie dwuczęściowe komplety
Te rajstopy trochę maskują ale lekko zawieje i jużFajna Ale faktycznie raczej po domu... choć może na jakieś dicho by się zdała
Ja lubię mini. Ale luźne to czasem mi podwieje i gołą dupę widaćJa preferuję takie tuż za pupę,na cienkich ramiączkach.
Gołą gołą, czy stringi pod ?Ja lubię mini. Ale luźne to czasem mi podwieje i gołą dupę widać
Stringi czarne. Sukienka czarna.Gołą gołą, czy stringi pod ?
Wiesz, kolor stringów / czasem nie musi być w kolorze sukienki/spódniczkiStringi czarne. Sukienka czarna.
Akurat jak Sexy
Białe?Wiesz, kolor stringów / czasem nie musi być w kolorze sukienki/spódniczki
A nawet kontrastowe czasem są bardziej kuszące wg mnie
No np czerwone teżBiałe?