Ten profil to jakiś ściemniacz. To zdjęcie ( mojej żony) wysłałem kiedyś uczestnikowi tego forum. Podejrzewam, że to była ta sama osoba tylko pod innym nickiem. Myślę, że taka z niego Agnieszka jak ze mnie królowa angielska
Ten profil to jakiś ściemniacz. To zdjęcie ( mojej żony) wysłałem kiedyś uczestnikowi tego forum. Podejrzewam, że to była ta sama osoba tylko pod innym nickiem. Myślę, że taka z niego Agnieszka jak ze mnie królowa angielska
Czyli to zdjęcie twojej żony, dobrze zrozumiałem?Ten profil to jakiś ściemniacz. To zdjęcie ( mojej żony) wysłałem kiedyś uczestnikowi tego forum. Podejrzewam, że to była ta sama osoba tylko pod innym nickiem. Myślę, że taka z niego Agnieszka jak ze mnie królowa angielska
Dokładnie, dobrze zrozumiałeś. Wysłałem kiedyś to zdjęcie w prywatnej wiadomości a teraz wypłynęło tutaj.Czyli to zdjęcie twojej żony, dobrze zrozumiałem?
To słabo...ale małżonka atrakcyjna,gratulujęDokładnie, dobrze zrozumiałeś. Wysłałem kiedyś to zdjęcie w prywatnej wiadomości a teraz wypłynęło tutaj.
Pisałem z tym profilem, faktycznie coś nie było halo z tymi fotkami. No i "pani Agnieszka" coś za bardzo sie zaczęła moją żoną interesowaćTen profil to jakiś ściemniacz. To zdjęcie ( mojej żony) wysłałem kiedyś uczestnikowi tego forum. Podejrzewam, że to była ta sama osoba tylko pod innym nickiem. Myślę, że taka z niego Agnieszka jak ze mnie królowa angielska
OOOO TAAAAKBardzo mi się podoba to
Ale na dwór chyba za krótka.
Skąd wiesz że to fałszywe konto?Straszne są te fałszywe konta…
Ciekawe ile tu jest jeszcze takich