Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
ciezko znalezc dziewczyne z takimi fantazjami sam szukam i nic z tego pustka totalna malo dziewczyn ma takie fantazje wola zwyczajne zwiazki albo gdy facet dominuje
Ludzie maja rozne fantazje, czesto głeboko poukrywane w swoich głowach, dlatego czasami mozna byc z kims długo i nie miec pojecia co te osobe naprawde kreci. A szkoda, bo jednak seks nie jest jednowymiarowy i to co czyni go tak bardzo przyjemnym, to miedzy innymi odkrywanie siebie nawzajem i probowanie czegos nowego
A teraz ja jestem ciekawa, co powiesz na taka sytuacje?
Weszłam w ten wątek choć to raczej nie moja bajka... raczej...
Co myślę?
Ciekawa jestem jakich macie partnerów
Czy facet który chce być posuwany w dupsko przez swoją kobietę jest zniewueściały
czy przestymulowany typowymi bodźcami seksualnymi?
Czy samiec alfa może mieć takie potrzeby?
Weszłam w ten wątek choć to raczej nie moja bajka... raczej...
Co myślę?
Ciekawa jestem jakich macie partnerów
Czy facet który chce być posuwany w dupsko przez swoją kobietę jest zniewueściały
czy przestymulowany typowymi bodźcami seksualnymi?
Czy samiec alfa może mieć takie potrzeby?
Ludzie maja rozne fantazje, czesto głeboko poukrywane w swoich głowach, dlatego czasami mozna byc z kims długo i nie miec pojecia co te osobe naprawde kreci. A szkoda, bo jednak seks nie jest jednowymiarowy i to co czyni go tak bardzo przyjemnym, to miedzy innymi odkrywanie siebie nawzajem i probowanie czegos nowego
A teraz ja jestem ciekawa, co powiesz na taka sytuacje?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.