Sadze, ze jak sie lubi rzniecie w dupke to ok. Gorzej jak sie nie lubi a dziewczyna koniecznie chce sprobowac i na walentynki wyskakuje z fiutem na pasku... Tekst "Kochanie, mam dla ciebie niespodzianke!!" nabiera zupelnie innego znaczenia
Sadze, ze jak sie lubi rzniecie w dupke to ok. Gorzej jak sie nie lubi a dziewczyna koniecznie chce sprobowac i na walentynki wyskakuje z fiutem na pasku... Tekst "Kochanie, mam dla ciebie niespodzianke!!" nabiera zupelnie innego znaczenia
Sorry, ale nowy wpis Tomka wziełam za ten stary czy jakos tak i tu nie zajrzałam I bez jaj, ja sie nie obrazam, co najwyzej strzelam focha z potrojnym przytupem
Ale sprobowałabym co?
a) Wyskoczyc w walentynki z fiutem na pasku krzyczac "Niespodzianka!! Wypnij sie kochanie!!!"
b) Ogolnie zerznac w dupke faceta
c) Zerznac w dupke ciebie, bo to było pytanie - propozycja?
Mmmm odpowiedź A jest najbardziej romantyczna i szalona. Odpowiedź C mohe wyslac w prywatnej wiadomości...Chcialem ogolnie poznać twoje zdanie czy w związku chciala byś się zamienić rolami? Może coś temat ruszy z kopyta
Kazuya, juz znalazłam, chyba ze nie o to ci chodziło
Nie miałam jeszcze okazji usłyszec od faceta takiego szczerego i płynacego prosto z serca "przelec mnie w pupe kochanie". Ale gdyby sie tak zdarzyło, to mysle ze mogłabym w to wejsc Po przedyskutowaniu szczegołow i hasła bezpieczenstwa oczywiscie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.