• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Squirting co o tym myślicie?

Mężczyzna

milymarcin

Seks Praktykant
Już się robi. Ona jest na mnie. Jest bardzo rozpalona. Cały czas pieszczę językiem jej cipke i lechtaczke. Ona mocno dociska na moje usta i w pewnym momencie jest to: takie ciur, ciur, ciur..... Idealnie!

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Mojej żonie się zdarza, szczególnie w pozycji "na pagony", ale trochę się tego krępuje, a już największym problemem jest to, że łóżko będzie mokre. Dlatego niezbędny jest strategiczny ręcznik pod poduszką!

Mężczyzna

milymarcin

Seks Praktykant
No moją też się krępowała, sam fakt i łóżko mokre. Dla mnie, zgodnie z prawdą, jest to bardzo podniecające że mogłem doprowadzić żonę do takie rozkoszy.

Kobieta

PervertCouple

Cichy Podglądacz
Jeśli chodzi o mnie to akurat mam zaszczyt należeć do grupy kobiet tryskających (chociaż do dnia, kiedy to po raz pierwszy udało mi się to przeżyć, to nawet nie myślałam o tym, że być może mogę należeć do tej grupy kobiet z tą umiejętnością) 😈🥰 😅😋 Ale dzięki uporowi oraz zawziętości mojego narzeczonego który to przed moim pierwszym razem poświęcał mi sporo czasu oraz uwagi by pieszczotami doprowadzić mnie do stanu, kiedy to będę mogła wreszcie trysnąć ten pierwszy raz 😈❤️😻 Niestety, ale trochę czasu zajęło nam to bym mogła squirtować głównie przez to, że błędnie odbierałam nadchodzący squirt jako parcie na pęcherz co zawsze kończyło się moją wizytą w toalecie na siku 😉

Mężczyzna

Drake

Seks Praktykant
Jeśli chodzi o mnie to akurat mam zaszczyt należeć do grupy kobiet tryskających (chociaż do dnia, kiedy to po raz pierwszy udało mi się to przeżyć, to nawet nie myślałam o tym, że być może mogę należeć do tej grupy kobiet z tą umiejętnością) 😈🥰 😅😋 Ale dzięki uporowi oraz zawziętości mojego narzeczonego który to przed moim pierwszym razem poświęcał mi sporo czasu oraz uwagi by pieszczotami doprowadzić mnie do stanu, kiedy to będę mogła wreszcie trysnąć ten pierwszy raz 😈❤️😻 Niestety, ale trochę czasu zajęło nam to bym mogła squirtować głównie przez to, że błędnie odbierałam nadchodzący squirt jako parcie na pęcherz co zawsze kończyło się moją wizytą w toalecie na siku 😉
I to jest właśnie problem -blokada psychiczna.

Kobieta

PervertCouple

Cichy Podglądacz
Racja. Dlatego bardzo ważne jest to aby kobieta zaufała w pełni osobie której chciałaby się w pełni oddać 😊 sama po sobie wiem, że gdyby nie moje bezgraniczne zaufanie do mojego narzeczonego to na pewno nie byłabym w stanie oddać mu się w pełni tak aby mógł zrobić ze mną cokolwiek co mu się może wymarzyć ☺️❤️

Mężczyzna

Aczytowazne

Cichy Podglądacz
chciałabym kiedyś w końcu tego doświadczyć 😋💦💦💦💦
Do tego to trzeba na pewno umiejętności ale najważniejsze jest dobre podniecenie totalna swoboda i luz. Takie jest moje zdanie aczkolwiek nie zawsze poczucie bezpieczeństwa i luzu jest potrzebna ponieważ z własnego doświadczenia wiem że wszystko zależy też od kobiety i jej ciała.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Niestety, ale trochę czasu zajęło nam to bym mogła squirtować głównie przez to, że błędnie odbierałam nadchodzący squirt jako parcie na pęcherz co zawsze kończyło się moją wizytą w toalecie na siku 😉

Ciekawe, czy o tym się mówi teraz na zajęciach w szkole. Ponoć jest taki przedmiot, który ma bawiąc uczyć, albo uczyć, jak się bawić, czy jakoś tak...