Drętwieje mi noga w nocy I chcę zobaczyć czy ją jakoś uciskamPodtrzymuje swoje zdanie Aisog, coś kombinujesz i to mnie intryguje
Drętwieje mi noga w nocy I chcę zobaczyć czy ją jakoś uciskamPodtrzymuje swoje zdanie Aisog, coś kombinujesz i to mnie intryguje
A może ktoś tam pod kołderką próbuje działać a ty walczysz nogami a potem skurcze biorąDrętwieje mi noga w nocy I chcę zobaczyć czy ją jakoś uciskam
Nie ma nikogo, to nie skurcz. To ucisk tętnic i żył albo nerwów. Może od kręgosłupa...A może ktoś tam pod kołderką próbuje działać a ty walczysz nogami a potem skurcze biorą
To lepiej zacząć się ruszać wpierw niż wydawać pieniążki na kamerki, bieg lub długi spacer a do tego przysiady, rozciąganie się, ,zwykłe jak w szkole podstawowej. Żyjemy w czas gdzie większość czasu człowiek siedzi lub leży i w większości przypadkach to jest główną przyczyną.Drętwieje mi noga w nocy I chcę zobaczyć czy ją jakoś uciskam
A to sprytna Asiogula szpiegulaCześć
Jakie mini kamery polecacie do nagrywania?
Żeby nagrywała na ruch i w nocy. Jakaś nie za droga [może do 100-200zł]
Xiaomi Mi Home?Cześć
ĆwiczęTo lepiej zacząć się ruszać wpierw niż wydawać pieniążki na kamerki, bieg lub długi spacer a do tego przysiady, rozciąganie się, ,zwykłe jak w szkole podstawowej. Żyjemy w czas gdzie większość czasu człowiek siedzi lub leży i w większości przypadkach to jest główną przyczyną.
Czekam na wynik rezonansu.Co do drętwienia to zgłoś się do lekarza i opisz swój problem. Może masz niedobór magnezu albo coś z kręgosłupem -> tutaj możemy gdybać i wymieniać
Kamerka "na ruch", to jak rozumiem ma byc kamerka tzw."lesna" Tak sie nazywa w swiecie a w Polsce kamera-pulapka.Np.taka: https://allegro.pl/oferta/foto-pulapka-kamera-lesna-szpiegowska-32mp-30m-11836777413Cześć
Mam takie dwie i do nagrywania tego co się dzieje wokół nie trzeba wi-fi, ona nagrywa w pętli całą dobę. Wi-fi jest tylko potrzebne do monitoringu on-lineA do nagrywania w nocy?
Żeby monitorować sen
Takie coś?
Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P - Kamera IP - Morele.net
Kamera IP Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P jest dostępny w Morele.net! Szukasz tego produktu? Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele.net ma najniższą cenę w Polsce.www.morele.net
Tylko jest problem, bo w pokoju w którym śpię nie dociera WiFi.Kamera TP-LINK Tapo C100
TP-LINK Tapo C100 Kamera w Media Expert! Rodzaj kamery: Wewnętrzna, Rodzaj kamery: Wewnętrzna | Cena i opinii w Media Expertwww.mediaexpert.pl
A szkoda!oj, ja bym chciała ponagrywać zabawy, ale mój facet nie chce
A ja mam odwrotnie...oj, ja bym chciała ponagrywać zabawy, ale mój facet nie chce
jest tam możliwość przekierowania materiału nagrywanego na dysk zewnętrzny? Bo wyczytałem że nagrywa w FullHD, ale karta zaledwie 32GBJa mam ta pierwsza nie sprawdzalem w sumie jak dziala na ruch, ale nagrywa calkiem fajnie
To alko kamera że statywem albo od razu Jakaś Pani by obslugi nauczyłaCześć
Czyli w procederze nie legalnym mnie użyłaś haha.Cześć
To nagrywaj się samaoj, ja bym chciała ponagrywać zabawy, ale mój facet nie chce
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Fanatyczka nagrywania filmów 😈 | Ogłoszenia | 55 |