Hejka sprzedam używane majteczki, rajstopki, skarpetki, staniki. Sprzedaję również zdjęcia. Whatsapp lub SMS na 785 527 608 zapraszam
Bardzo chętnie, interesują mnie majteczki XL lub XXLHej Zboczuszki!
Jest ktoś chętny na moje mokre majteczki oraz gorące zdjęcia i filmy ?
interesują mnie majteczki XL lub XXL oczywiście używane i obowiązkowo pachnące cipkąJak ktoś chce to Ja mogę sprzedać majtki, pończochy, zdjęcia, filmiki i co tam tylko chcecie. Pytajcie śmiało
PrivWitam Sprzedam możliwa wysyłka
a za darmo nic nie da rady?Hejka, już kilka osób z tego forum skorzystało z mojej oferty, ale pomyślałam, że dodatkowo się to ogłoszę
Jako zweryfikowana użytkowniczka tego forum (i ze sporym stażem xD) jestem w stanie zaoferować swoje materiały, więcej szczegółów na priv.
Dokładnie!!! @Olivvia w handlu zawsze wysyła się darmową próbkę żeby przekonać potencjalnego klienta do dłuższej współpracy.a za darmo nic nie da rady?
Wrzuć coś tutaj na zachętęHejka, jestem ex streamerka i mam do sprzedania dysk ze zdjeciami/filmiki również majteczki i skarpetki
ZarżnięciaSprzedam motocykl który będzie pretekstem do zetknięcia mojej żony
No IQ to Ci bozia jednak poskąpiła, że się tym chwalisz...Jak ktoś zainteresowany tematem podglądnie i zdjęcia z ukrycia to pv
Jeśli aktualne to jestem zainteresowana.Wzamian użyje go dla ciebie na cam. ciniminisxxx@o2.pl.napisz donieA ja nie mam nic na sprzedaż czy wymianę, ale z chęcią oddam za darmo jakiejś Pani czarny, bardzo gruby wibrator. Swoje już zrobił i niech teraz trafi w dobre ręce
A coś poza słupkami i bokserkami??Hej, mam do sprzednania obspermione slipy lub bokserki
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Sprzedam zdj filmy | Ogłoszenia | 0 | |
D | Sprzedam używane majteczki i nie tylko | Ogłoszenia | 2 | |
A | Sprzedam filmy oraz kamera | Ogłoszenia | 0 | |
M | Sprzedam sexi fotki i majteczki | Ogłoszenia | 0 | |
M | Sprzedam zdjęcia, filmiki | Ogłoszenia | 0 |