• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sposoby masturbacji

Szarka

Erotoman
Przeczytałam, cały ten długaśny teks o marzeniach "nieznanego" faceta... i wiecie co ? nie obrzydziło mnie to, może dlatego, że to tylko wyobrażenia, co innego fantazja, a co innego real. Pewnie bym tego nigdy w życiu nie zrobiła ( czególnie jeżeli chodzi o sex i moczenie się lub oddawanie stolca - OBRZYDLISTWO ) ale reszta hmm, mnie to zairytowało nie powiem, myślę, że jest więcej osób, które ten tekst mógł podniecić ale się nie przyznają, bo co powie reszta ?

Blue Eyed

Cichy Podglądacz
Mnie ten tekst strasznie podniecił... Od razu zesrałem się na klawiaturę i obsikałem monitor... prąd mnie pierdalnął w huja i wtedy doznałem wytrysku że hej. :lol:

Hehe, oczywiście żartuję.
Obsikałem skaner.

:lol:

A tak serio to ludzie mają fantazję...co nie? :)

glonojad

Cichy Podglądacz
kolega pyta powaznie a Wy sie nabijacie :?
zrob to tak: usiądz wygodnie, zrelaksuj sie. jako że kazdy stosunek powinien zaczac sie od gry wstepnej zacznij sie całowac po ręce, zacznij ją lizac. zwilż palec i dotykaj nim sutków (no chyba że dosiegniej do nich językiem). złącz ze soba palec wskazujący i srodkowy i zacznij lizac przerwe miedzy nimi (cos na kształt minety). prawą ręką owiń "małego" i wyobraz sobie, że to goraca cipeczka. reszta to już formalnośc :twisted: oczywiscie cały czas mozesz szeptac sobie jakies czułe słówka

glonojad

Cichy Podglądacz
oczywiscie możesz rozpalic ogień w kominku, kupić wino, czekoladki i różyczke
(dziewczyny lecą na takie bajery wiec "Reni Rączkowskiej" pewnie tez sie spodoba)

:unsure:

Endrju

Nowicjusz
Blue Eyed napisał:
Mnie ten tekst strasznie podniecił... Od razu zesrałem się na klawiaturę i obsikałem monitor... prąd mnie pierdalnął w huja i wtedy doznałem wytrysku że hej. :lol:

Hehe, oczywiście żartuję.
Obsikałem skaner.

A tak serio to ludzie mają fantazję...co nie? :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

DOOOOOOOOBREEEEEEEEEEEEE DOOOOOOOOBREEEEEE !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirela

Seks Praktykant
glonojad napisał:
oczywiscie możesz rozpalic ogień w kominku, kupić wino, czekoladki i różyczke
(dziewczyny lecą na takie bajery wiec "Reni Rączkowskiej" pewnie tez sie spodoba)

:unsure:

:oops: blagam Ty tak na serio??? ..... :rotfl: :> :lol: :unsure: :huh:

glonojad

Cichy Podglądacz
tak sobie jeszcze pomyslałem o MASAŻU PROSTATY :twisted:
robi sie to wkładając palec w tyłek i drazniąc gruczoł (coś na zasadzie punktu "G" ?)
poszukaj dokładnie, jak to sie robi. ja sie jeszcze na to nie moge zdecydowac , wole "klasyczną" i nie tak zaawansowaną masturbacje

:lol: :lol: :wink:

Curtis

Cichy Podglądacz
Pieter ty musisz byc chory albo tak zboczony jestes...
Pozniej sie dziwią ze jakis nastolatek zgwalcil wlasna siostre... :eek:

Killer

Cichy Podglądacz
Pieter jestem tolerancyjny w sferze seksu, ale tym mnie obrzydziłeś. Mam nadzieje, że to jaja. Jak nie to coś z tobą nie tak. :/