ja kończyłem w gumie i wylewałem partnerce na cycuszki a ona wcierała ją sobie w biust i w twarzCzy ktoś ma fetysz kończenia w gumce a partnerka spija ją potem z gumy?
Ja to lubię. Czasem spijam z prezerwatywy, albo mężczyzna wylewa na cycuszki albo na cipkę, wspaniałe uczucieCzy ktoś ma fetysz kończenia w gumce a partnerka spija ją potem z gumy?
Element dominacji?Tak. Ale to bardziej chodziło perwersyjne klimaty
Widziałem takie rzeczy tylko na filmach, bo sam wolę spuścić się kobiecie na twarz czy biust i potem to rozsmarować po niej. Nie preferuję używania gum.Czy ktoś ma fetysz kończenia w gumce a partnerka spija ją potem z gumy?
Hhaha no to smacznegoTak. Ale to bardziej chodziło perwersyjne klimaty
Tak najlepiej..... też nie preferuję prezerwatyw,o wiele lepsze doznania bez.Widziałem takie rzeczy tylko na filmach, bo sam wolę spuścić się kobiecie na twarz czy biust i potem to rozsmarować po niej. Nie preferuję używania gum.
Mowa! Srać na gumy!Tak najlepiej..... też nie preferuję prezerwatyw,o wiele lepsze doznania bez.
Ktoś lubi jego sprawa,nie można krytykować zabezpieczenia a co do srania..... scat fujMowa! Srać na gumy!![]()
Rok wytrzymałem z prezerwatywami. Później wazektomia i od razu nasze doznania przeszły na zupełnie inny poziom. Nie da się wrócić do gumek.Tak najlepiej..... też nie preferuję prezerwatyw,o wiele lepsze doznania bez.
Kiedyś ukradkiem po upojnym wieczorku z moją Ż kiedy zasnęła poszedłem do łazienki i wyjąłem zawiązaną gumkę. Byłem zdeterminowany aby spróbować. I spróbowałem. Fakt po dłuższym czasie wodniste i zimne smakuje raczej kiepsko. Do tego z gumki lateksowej zalatuje gumą. Zmieniłem później gumki na nielateksowe i jeden problem odpadł-nie ma talku i nie czuć gumy. Oczywiście najlepiej na świeżo póki gęste i ciepłe więc cierpliwie czekam na ten dzień.Z gumki to już nie ten smak najlepiej na bieżąco jak tryska że źródła.
Nie wolał byś na żywo spróbować?Kiedyś ukradkiem po upojnym wieczorku z moją Ż kiedy zasnęła poszedłem do łazienki i wyjąłem zawiązaną gumkę. Byłem zdeterminowany aby spróbować. I spróbowałem. Fakt po dłuższym czasie wodniste i zimne smakuje raczej kiepsko. Do tego z gumki lateksowej zalatuje gumą. Zmieniłem później gumki na nielateksowe i jeden problem odpadł-nie ma talku i nie czuć gumy. Oczywiście najlepiej na świeżo póki gęste i ciepłe więc cierpliwie czekam na ten dzień.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| J | Sperma na okularach | Seks | 36 | |
|
|
Sperma dla smakoszy | Fetysze i perwersje | 6 | |
|
|
Sperma na rajstopach, pończochach | Fetysze i perwersje | 55 | |
| F | Sperma na stopy swojej kobiety | Fetysze i perwersje | 28 | |
| J | Sperma wytrysk | Fetysze i perwersje | 38 |