• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Small penis humiliation

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Poniżanie małego penisa (Small penis humiliation) jest formą werbalnego upokorzenia erotycznego obejmującego penisa, w którym dominująca osoba zazwyczaj dobrowolnie poniża penisa osoby poddanej. Praktyka ta może obejmować akty seksualne lub samo werbalne upokorzenie, może mieć miejsce publicznie lub prywatnie.

Ktoś miał do czynienia z tym fetyszem ?

Ktoś może to praktykuje ze swoim facetem lub mężem ?

Jestem ciekaw waszych opinii o tym fetyszu

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Poniżanie małego penisa (Small penis humiliation) jest formą werbalnego upokorzenia erotycznego obejmującego penisa, w którym dominująca osoba zazwyczaj dobrowolnie poniża penisa osoby poddanej. Praktyka ta może obejmować akty seksualne lub samo werbalne upokorzenie, może mieć miejsce publicznie lub prywatnie.
Wydaje mi się, że jest możliwe tylko w relacji cuckold. Poniżany w taki sposób może być tylko mężczyzna z krótkim członkiem, który coś sobą jednak reprezentuje, ma jakąś wartość dla kobiety.
Być może poniżać małego członka może również byczek, ale to już sięga bardzo daleko poza moje życiowe doświadczenia.
Kobieta domyślnie dominująca nie jest, więc nie mam co liczyć na poniżanie mojego penisika. Na upokarzanie sobie nie zasłużyłem.

Mężczyzna

Maksifun69

Cichy Podglądacz
W strefie cuckold to pewnie występuje, ale odnośnie fetyszu. W innych sytuacjach małe penisa mają dużą przewagę, bo nie jedna kobieta powie że duży sprawia jej dyskomfort i nie będzie czerpać z tego żadnej przyjemności. Ja sam mam niecałe 12 cm i dla mojej narzeczonej jest idealny, nieco większe dildo co ma 16 cm już jej sprawia dyskomfort, a co dopiero większe rozmiary