• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miniaturowy penis

Mężczyzna

povlo

Cichy Podglądacz
Mam 32 lata. Problemy , które chcę poruszyć towarzysza mi odkąd pamiętam, w zasadzie od szkoły podstawowej. Pierwszy z nich dotyczy rozmiarów mojego członka. Niestety od zawsze czułem , że jest on mniejszy niż u moich rówieśników. Zdaję sobie sprawę z tego , że większość czytających w tym momencie się śmieje. Jedni dlatego,żeby się ponabijać, inni pomyślą sobie ,że przesadzam itd.być możejednak piszę o tym , gdyż nie potrafię sobie z tym problemem poradzić i potzrebuję pomocy.Nigdy z nikim na ten temat nie rozmawiałem.Czuję , że przez to truję się od środka.Nie wiem do czego Wam to przyrównać , ale mam wrażenie , że 90 % mojego życia to ciągłe rozmyślania i lęki jak się zachować w określonej sytuacji. Mam kobietę i córeczkę 2 letnią.Na pozór wydaje się , że niczego mi nie brakuje , jednak ja nie czuje się sobą , całe życie uciekam .Jakoś mi się to wszystko udaję trzymać w kupie, natomiast boję się , że w którymś momencie pęknę.Strasznie się tego wstydzę .Co roku boję się gdy zbliża się lato .Trzeba będzie pojechać gdzieś nad wodę , założyć kąpielówki , a tam penis , dojrzewającego 11 latka. Nie potrafię sobie poradzić we własnej głowie z takim stanem rzeczy. Penis to dla mnie podstawowy atrybut męskości,umówmy się tak wlasnie jest. Przez to czuję się niepewny , brak mi odwagi , wiary , wielu sytuacji unikam .Czuję się jak jakiś agent ,żyjący przez cały czas w ukryciu .Pragnę normalności , jechać z kumplami nad wodę i nie martwić się czy moje szorty są płaskie czy nie. Odczuwam w sobie ogromne pokłady , których nie jestem w stanie wyzwolić. Nie portafię dawać siebie innym w 100% .Pragnę żyć pełnią życia. Nie wiem jak mogę to zmienić , czy jest to możliwe? Jakie są sposoby , zastanawiam się nad operacją , ale czy to może pomóć, może jakaś terapia, psycholog , nie wiem

Mężczyzna

Kasztan15

Podrywacz
Myślę że problem jest głównie w Twojej głowie, wątpię żeby Twoi koledzy patrzyli czy Ci sie siur odznacza czy nie. Żona zadowolona? To najważniejsze.
Jeśli jednak przeszkadza Ci to w życiu idź do seksuologa, nie czekaj, szkoda życia

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Tu chyba rzeczywiście problem jest bardziej w głowie niż przyrodzeniu. Czytając sądziłam, że chodzi o 32 letniego prawiczka bojącego się nawiązać kontakt z kobietą, a Ty masz kobietę i dziecko. Operacja? A jak coś pójdzie nie tak? Chcesz kombinować przy swoim małym aby koledzy mieli na co popatrzeć nad wodą? Zakładaj luźniejsze szorty, bo slipy i tak nie kojarzą się za dobrze.

A pierwszy kierunek, to seksuolog, jak wspomniał przedmówca.

PS. Miniaturowy, to o jakim mowa? Dla kolegi pytam.
@Marcin 43

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Masz dzieci i się małym kutasem martwisz? Ochujałeś? Każdy facet co nie ma 20 centymetrowej knagi uważa, że ma małego. Jak widać tym małym dało się dzieci urzeźbić więc wystarcza. Ty z gejami nad wodę jeździsz i dlatego się boisz tych płaskich szortów?

Mężczyzna

beros

Cichy Podglądacz
Ok, ale ile w takim razie mierzy twój problem? Bo nie wiadomo, jak do tego podchodzić - czy rzeczywiście istnieją realne podstawy twoich kompleksów, czy przesadzasz, jak większość facetów (nie chcę cię obrazić). I co na to wszystko twoja kobieta?