kurde wykryliscie mnie ;f ale spoko jest pro. juz 3 taki bede mial
poprsotu staram sie zawsze klasc nacisk na to ze to glupie jest tak laczyc na sile te 2 pojecia :| nie zaprzeczam ze maja one ze soba duzo wspolnego ale moga i bez siebie istniec
kurde wykryliscie mnie ;f ale spoko jest pro. juz 3 taki bede mial
poprsotu staram sie zawsze klasc nacisk na to ze to glupie jest tak laczyc na sile te 2 pojecia :| nie zaprzeczam ze maja one ze soba duzo wspolnego ale moga i bez siebie istniec
Niestety jest duzo par glownie mlodych ktore sa pozornie zakochane i sie pobieraja, czesto decyzje przyspiesza dziecko al ejak sie okazuje zwiazki te nie moga przetrwac dlugo bez milosci.
no powiem ci ze znam takie ktore juz tylko to laczy ze slub maja wspolny nic wiecej :| a mnie to rybka ja i tak w glupoty religijne nie wierze wiec slub jest dla mnie sprawa nizszej wagi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.