• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Skarpetki na stopach a intensywniejszy orgazm - wasze doświadczenia

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Gdzieś przeczytałem artykuł, że obecność skarpetek na stopach zwiększa intensywność orgazmu. Postanowiłem to sprawdzić i przyznam, że rzeczywiście orgazm jest intensywniejszy. Skarpetka sprawia, że stopy nie mogą w pełni odpuścić napięcia i strzał jest intensywniejszy. Jakie są wasze doświadczenia? Próbowaliście? Podzielcie się proszę :)

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Seks w skarpetkach, a przy tym w butach i ubraniu zdarzył mi się tylko jeden raz, w 2006 r. Byłem wtedy niedoświadczony i łatwo się podniecałem, więc tamten raz nie jest dobrym "materiałem porównawczym" z tysiącami wytrysków późniejszych, kiedy bardziej kontrolowałem podniecenie.

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
A moja żona nie akceptuje seksu ze mną, gdy jestem w skarpetkach. No chyba, że w ogóle w ubraniach np. w lesie, wtedy to skarpetki mogą być. Ale jak raz w domu po seksie zauważyła, że miałem skarpetki, to była w szoku, zdegustowana i mówiła, że się teraz poczuła, że została zgwałcona 🤣 ale się zawsze śmiejemy z tego, niemniej skarpetki dalej muszę zdejmować 🤣

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Chyba nie ma bardziej żenującego widoku niż nagi facet w skarpetkach, to nawet nie wygląda śmiesznie, skarpetki zawsze lecą pierwsze potem reszta, kompletne bezguscie stać nago i mieć na sobie pół kolanówki, za kostkę albo masakryczne jakieś białe z paskami że śladami użytkowania, chyba każdej kobiecie na taki widok przejdzie ochota na seks.

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Chyba nie ma bardziej żenującego widoku niż nagi facet w skarpetkach, to nawet nie wygląda śmiesznie, skarpetki zawsze lecą pierwsze potem reszta, kompletne bezguscie stać nago i mieć na sobie pół kolanówki, za kostkę albo masakryczne jakieś białe z paskami że śladami użytkowania, chyba każdej kobiecie na taki widok przejdzie ochota na seks.
Ale nie takie było pytanie.

Kobieta

Guilty Pleasure

Seks Praktykant
Gdyby mi nagi facet w skarpetkach wlazł do łóżka, to z pewnością nie przeżyłby bardziej intensywnego orgazmu. Zwyczajnie nie przeżyłby żadnego, bo z hukiem by z tego łóżka wyleciał 🤦🏻‍♀️ 🤣. To jest totalnie aseksualny, komiczny i żenujący widok.
Poziom cringu poza skalą.
Owszem, czytałam, że skarpetki na nogach zwiększają u mężczyzny szansę na orgazm, bo stopy są ogrzane, poprawia się krążenie, ale do mnie to absolutnie nie przemawia.
Ja się mam wystroić w koronki, a on sobie będzie w skarpetach.....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Gdzieś przeczytałem artykuł, że obecność skarpetek na stopach zwiększa intensywność orgazmu. Postanowiłem to sprawdzić i przyznam, że rzeczywiście orgazm jest intensywniejszy. Skarpetka sprawia, że stopy nie mogą w pełni odpuścić napięcia i strzał jest intensywniejszy. Jakie są wasze doświadczenia? Próbowaliście? Podzielcie się proszę :)
Tak. Potwierdzam. Bo to prawda :) Na kobiete działa. Wszystko sprawniej idzie :)

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Gdyby mi nagi facet w skarpetkach wlazł do łóżka, to z pewnością nie przeżyłby bardziej intensywnego orgazmu. Zwyczajnie nie przeżyłby żadnego, bo z hukiem by z tego łóżka wyleciał 🤦🏻‍♀️ 🤣. To jest totalnie aseksualny, komiczny i żenujący widok.
Poziom cringu poza skalą.
Owszem, czytałam, że skarpetki na nogach zwiększają u mężczyzny szansę na orgazm, bo stopy są ogrzane, poprawia się krążenie, ale do mnie to absolutnie nie przemawia.
Ja się mam wystroić w koronki, a on sobie będzie w skarpetach.....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ojj nie narzekaj. Dobrze ze laczków i torby z biedry przy sobie w seksualnych podchodach nie miał :D

Mężczyzna

Gniotek

Seks Praktykant
Gdzieś przeczytałem artykuł, że obecność skarpetek na stopach zwiększa intensywność orgazmu. Postanowiłem to sprawdzić i przyznam, że rzeczywiście orgazm jest intensywniejszy. Skarpetka sprawia,
A to ja to rozkminiłem bo dwie stopy włożone do jednej skarpetki to jest klucz. Ale czy takimi fetyszami Niemcy lub Chińczycy nie chcą nas wykończyć, bo od tego Buergera można dostać i wtedy wiadomo " stopy ciach, pięty ciach" Wykończyć nas chcą jak nic.
że stopy nie mogą w pełni odpuścić napięcia i strzał jest intensywniejszy. Jakie są wasze doświadczenia? Próbowaliście? Podzielcie się proszę :)

Ostatnia edycja: