• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Siedzenie na twarzy całym ciężarem ciała

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Podczas siedzenia na twarzy całym ciężarem ciała moja osoba partnerska czuje duży ucisk na oczy i czoło, przez co musimy przerwać z jej obawy o poważniejszy uraz. Na filmikach widziałem, że ludzie siadali sobie całym ciężarem ciała na twarzy. Dlatego tutaj pytanie - jakie Wy macie doświadczenie? Czy faktycznie to niebezpieczne siadać pełnym ciężarem?

Zaznaczę, że nie chodzi o kucnięcie nad twarzą, a o faktyczne siedzenie tyłkiem na twarzy. Odnośnie wagi - ja ważę 70 kg, ona 80 kg. Lubimy to w obie strony i jest chęć siedzenia pełnym ciężarem, ale ból zrodził obawy i zastanawianie się, jak jest u innych. Może inna pozycja by pomogła, żeby nie było bólu oczu, ale próbowaliśmy podłożyć poduszkę i nie pomogło
Proponuje coś miękkiego np. sofa z miękkim siedziskiem albo pompowany materac

Mężczyzna

lubistrap

Cichy Podglądacz
Hmmm
Moja pani siada na mnie 62kg, nóżkami łapie mnie za sprzęcik a ja pracuję języczkiem. Co nieco łapie powietrza przez nos ale ten jest blisko ... Hmmmm ;) i to mnie kręci

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Hmmm
Moja pani siada na mnie 62kg, nóżkami łapie mnie za sprzęcik a ja pracuję języczkiem. Co nieco łapie powietrza przez nos ale ten jest blisko ... Hmmmm ;) i to mnie kręci
Czyli w tej pozycji masz cały ciężar na twarzy . 62 kg to już ma czym cię docisnąć.

Mężczyzna

lubistrap

Cichy Podglądacz
Poprotu trzyma mi ręce bo lubi mieć nadeemna władze. Czasami mogę ją złapać na piersi, wow zaś siedzi całym ciężarem

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Myślę że lepiej jak BHPowieć się wypowie 😏😉
BHP? W temacie siadania na twarzy? Bezdech honorem prawiczka? 😂😂😂

W sumie miałem czasami problem, żeby oddech złapać, ale to faktycznie rękami trochę podnieść, wysunąć trochę usta i można jechać dalej 👌😁

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel

W sumie miałem czasami problem, żeby oddech złapać, ale to faktycznie rękami trochę podnieść, wysunąć trochę usta i można jechać dalej 👌😁
Według przepisów BHP 50kg to maksymalny ciężar do podnoszenia 😎

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz

Jak ręce ci trzyma to niemasz szans . Dobra do tego jest taka skrzynka smotherbox roczki przypięte a pod głową poduszka pompowana żeby regulować docisk twarzy.