Jestem pewnyO kurde, to love story jednak jest możliwe. To zostanę tutaj, może i mnie się poszczęści![]()

Jestem pewnyO kurde, to love story jednak jest możliwe. To zostanę tutaj, może i mnie się poszczęści![]()
No nie mów że każda Ci usiadła całym ciężarem, bo chyba to główny temat tuPoznałem wiele wspaniałych kobiet i to Ci powinno wystarczyć. Co zrobisz z tą informacją to Twoja sprawa. Jeżeli nie wyciągasz wniosków z tego co czytasz to juz co innego. Postępowania dowodowego nie będzie![]()
Kurde, nie zauważyłem że spamuję, przepraszam i znikamNo nie mów że każda Ci usiadła całym ciężarem, bo chyba to główny temat tu![]()
Bo już wyobraziłem Cię z zmiażdżoną twarzą co by wyjaśniło czemu piszesz a nie nagrywasz sięKurde, nie zauważyłem że spamuję, przepraszam i znikam![]()
Mam szramę na lewym policzku, ale to nie faceting tylko antykibolingBo już wyobraziłem Cię z zmiażdżoną twarzą co by wyjaśniło czemu piszesz a nie nagrywasz się![]()
Kurde, lepiej by się wspominało gdyby to po facetinguMam szramę na lewym policzku, ale to nie faceting tylko antykiboling![]()
Nawet nos przez Ayę złamanyKurde, lepiej by się wspominało gdyby to po facetingu![]()
Jest nadzieja.Tak, na SF
Ups, przepraszam?Nawet nos przez Ayę złamany![]()
Jest pewnośćJest nadzieja.
Myślę, że oprócz wyglądu i charakteru brakuje Ci jeszcze oleju w głowieOk, widzę, że pierdzielony mędrzec się znowu pojawił, co wie wszystko i każdemu radzi co i jak xD
Jak myślisz, jak facet będzie miał np. 165cm i będzie gruby i brzydki, to dziewczyna z nim do łóżka pójdzie, skoro fajnie z nim się gada? W życiu xD
A co tam, całuj, całujUps, przepraszam?mogę pocałować
A ja widzę i zapamiętujęUps, przepraszam?mogę pocałować
Pewnie w necie jako jpg xD
Może
I złamać nosno tak ktoś ma tyłek kościsty to może być problem
Podczas siedzenia na twarzy całym ciężarem ciała moja osoba partnerska czuje duży ucisk na oczy i czoło, przez co musimy przerwać z jej obawy o poważniejszy uraz. Na filmikach widziałem, że ludzie siadali sobie całym ciężarem ciała na twarzy. Dlatego tutaj pytanie - jakie Wy macie doświadczenie? Czy faktycznie to niebezpieczne siadać pełnym ciężarem?
Zaznaczę, że nie chodzi o kucnięcie nad twarzą, a o faktyczne siedzenie tyłkiem na twarzy. Odnośnie wagi - ja ważę 70 kg, ona 80 kg. Lubimy to w obie strony i jest chęć siedzenia pełnym ciężarem, ale ból zrodził obawy i zastanawianie się, jak jest u innych. Może inna pozycja by pomogła, żeby nie było bólu oczu, ale próbowaliśmy podłożyć poduszkę i nie pomogło
Nie wątpię w toMój nie jest kościsty![]()
Ja 60kg ale też tego bym się bałaprzeciwieństwie druga miałem co ważyła 45kg masakra na pompowanym materacu gdy usiadła na mojej twarzy to myślałem że mi łapie czaszkę tak koścista była
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Wysyłanie zdjęcia twarzy zamiast kutasa - hit czy kit? | Seks | 27 | |
| G | Z liścia po twarzy | Fantazje erotyczne | 23 | |
|
|
Facet z bobrem na twarzy a minetka | Seks | 49 | |
|
|
Sex kamera bez twarzy | Seks | 3 | |
|
|