• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Siedzenie na twarzy całym ciężarem ciała

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Poznałem wiele wspaniałych kobiet i to Ci powinno wystarczyć. Co zrobisz z tą informacją to Twoja sprawa. Jeżeli nie wyciągasz wniosków z tego co czytasz to juz co innego. Postępowania dowodowego nie będzie:)
No nie mów że każda Ci usiadła całym ciężarem, bo chyba to główny temat tu 🤔

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
Ok, widzę, że pierdzielony mędrzec się znowu pojawił, co wie wszystko i każdemu radzi co i jak xD

Jak myślisz, jak facet będzie miał np. 165cm i będzie gruby i brzydki, to dziewczyna z nim do łóżka pójdzie, skoro fajnie z nim się gada? W życiu xD
Myślę, że oprócz wyglądu i charakteru brakuje Ci jeszcze oleju w głowie

Tyle tematów, tyle wpisów, skąd mógłbyś czerpać wiedzę i reszta tych podobnych do Ciebie. Ale nie. Wy wiece lepiej od kobiety, które bezpośrednio mówią co i jak i wolicie dalej się nad sobą użalać

Ponadto uważam, że swoim losem ofermy, psujesz (psujecie) kolejny temat

Człowiek chciałby analizować podejście innych, a musi wertowac x stron o narzekających wiecznie przegrywach

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Cichy Podglądacz
Podczas siedzenia na twarzy całym ciężarem ciała moja osoba partnerska czuje duży ucisk na oczy i czoło, przez co musimy przerwać z jej obawy o poważniejszy uraz. Na filmikach widziałem, że ludzie siadali sobie całym ciężarem ciała na twarzy. Dlatego tutaj pytanie - jakie Wy macie doświadczenie? Czy faktycznie to niebezpieczne siadać pełnym ciężarem?

Zaznaczę, że nie chodzi o kucnięcie nad twarzą, a o faktyczne siedzenie tyłkiem na twarzy. Odnośnie wagi - ja ważę 70 kg, ona 80 kg. Lubimy to w obie strony i jest chęć siedzenia pełnym ciężarem, ale ból zrodził obawy i zastanawianie się, jak jest u innych. Może inna pozycja by pomogła, żeby nie było bólu oczu, ale próbowaliśmy podłożyć poduszkę i nie pomogło
squidward-squidward-get-seated-on.gif

Musiałem to wstawić :p