Co z oddychaniem?Tylko całym ciężarem ciała, nie ma oszukiwania i lewitacji.
Przereklamowane.Co z oddychaniem?
Mnie to na szczescie nie dotyczy, nie pójdę do łóżka z 200kg ciała. Łóżko by tego nie dźwignęło.Jakiś czas temu w serii "1000 sposobów na śmierć" był odcinek o tym jak Pani o słusznej wadze około 190 kg trafiła na wielbiciela krągłości. Jak zaczeli figle i pani usiadła na jego twarzy taką miała jazdę, że niechcący biedaka udusiła. Ku przestrodze
Bo jesteś tak silny czy tak wątły i się wysuniesz jak wąż?Przereklamowane.
A tak poważnie, to wydostanę się jak będzie trzeba![]()
Prawdziwa kobieta się kończy na 55kgMnie to na szczescie nie dotyczy, nie pójdę do łóżka z 200kg ciała. Łóżko by tego nie dźwignęło.
Akurat lubię jak laska ma czym oddychać i na czym usiąśćPrawdziwa kobieta się kończy na 55kg
Dokładnie o to chodziJa to lubię usiąść na twarzy i ją ujeżdżać tak jak chcę
Czyli dobrze wykonany Facesitting . PozdrawiamJa to lubię usiąść na twarzy i ją ujeżdżać tak jak chcę
Musi być ustalony znak stop. Poza tym jak kobieta czuje o co w tym chodzi to wie ile można przytrzymać faceta pod sobą.Bo jesteś tak silny czy tak wątły i się wysuniesz jak wąż?
Wybacz maleńka, dopiero zauważyłem. Nie jestem wątłyBo jesteś tak silny czy tak wątły i się wysuniesz jak wąż?
Nie ustalałam nigdy takiego znaku, wszyscy zdrowi.Musi być ustalony znak stop. Poza tym jak kobieta czuje o co w tym chodzi to wie ile można przytrzymać faceta pod sobą.
Dla Ciebie, póki co, Pani MaleńkaWybacz maleńka, dopiero zauważyłem. Nie jestem wątły![]()
Czy zechciałaby Pani Maleńka usiąść mi na twarzy całym ciężarem ciała? Później odbiorę co moje.Dla Ciebie, póki co, Pani Maleńka![]()
Bo zapewne koleżanka dobrze czuje klimat w tych sprawach nie sztuka usiąść jak na krześle.Nie ustalałam nigdy takiego znaku, wszyscy zdrowi.
Dla Ciebie, póki co, Pani Maleńka![]()
MożeCzy zechciałaby Pani Maleńka usiąść mi na twarzy całym ciężarem ciała? Później odbiorę co moje.
I złamać nosBo zapewne koleżanka dobrze czuje klimat w tych sprawach nie sztuka usiąść jak na krześle.
a w innym dziale piszą, że nie da się tu nikogo poznać
Co najmniej trzy pary na SF "powstały" z zaczepeka w innym dziale piszą, że nie da się tu nikogo poznać![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Wysyłanie zdjęcia twarzy zamiast kutasa - hit czy kit? | Seks | 27 | |
G | Z liścia po twarzy | Fantazje erotyczne | 17 | |
![]() |
Facet z bobrem na twarzy a minetka | Seks | 34 | |
![]() |
Sex kamera bez twarzy | Seks | 3 | |
![]() |
365 Dni/50 Twarzy Greya - podobne filmy i seriale | Seks fotki i filmy | 10 |