• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sexting - lubisz czy nie?

Czy lubisz sexting?

• Tak

Votes: 46 88,5%
  • Nie

Votes: 4 7,7%
  • Nie mam zdania

Votes: 2 3,8%

• Total voters
    52
Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Tak, jesli mamy podobna elokwencję i otwartość na rozne tematy i wymianę doswiadczen. Rzadka cecha, zwłaszcza wirtualnie.

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Sexting u większości osób opiera się na wysłaniu co mają w gaciach i oczekują tego samo. Bez jakiegoś większego zaangażowania. Płeć nie ma znaczenia i orientacja. Próbowałem z facetami i kobietami tak samo moja żona i oraz jako para efekt ten sam... Chuj dupa cipa cycki takie relacje trwają max dwie minuty. Do sedna odpowiadając na pytanie lubie ale nie ma po prostu z kim

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No to słabo...
Ja lubię sexting bo wyobraźnia buduje różne scenariusze. Zaczynasz pisać z kimś i idzie to w nieznanym kierunku, nie wiesz czego się spodziewać, co zrobi/napisze druga strona... Ogranicza nas tylko wyobraźnia i jedna ręka zajęta :p
Jest to bardzo podniecające.

Mężczyzna

Fellatio1

Podrywacz
No to słabo...
Ja lubię sexting bo wyobraźnia buduje różne scenariusze. Zaczynasz pisać z kimś i idzie to w nieznanym kierunku, nie wiesz czego się spodziewać, co zrobi/napisze druga strona... Ogranicza nas tylko wyobraźnia i jedna ręka zajęta :p
Jest to bardzo podniecające.
Tak to działa w większości wypadków

W

Wild_K

Guest
Kiedyś często praktykowałem, zwłaszcza początki tindera i najbardziej lubiłem starsze mężatki które traktowały to jako odskocznię

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Już pisałem w tym wątku, że mam kogoś z kim sexting jest u mnie częsty.

Muszę Wam coś wyznać...
Jest to ktoś z kim wiązałem jakiś czas temu olbrzymie nadzieje. Jednak ona nie miała w sobie tyle odwagi aby zrobić krok do przodu, powiedzieć teraźniejszości "dosc" a przyszłości "zróbmy to".
Żyjemy więc osobno, w osobnych związkach...
Właśnie skończyliśmy sexting... Czterogodzinny.
I na końcu... zwyczajnie się poryczałem.
Bo wiem, że o ile moje życie ułożyło się całkiem fajnie to jej już niezupełnie. Z zewnątrz to wygląda ok (dla rodziny, znajomych), ale widzę, że to tylko makijaż dla niezbyt rokujacego związku.
I była już czwarta rano, puściłem jej cytat ze Starego Dobrego Małżeństwa:
"Czwarta nad ranem
Może sen przyjdzie
Może mnie odwiedzisz
Czemu cię nie ma na odległość ręki?
Czemu mówimy do siebie listami?
"

I po zamknięciu konwersacji po prostu poryczałem się jak dzieciak... Dlaczego? Nie do końca wiem... Może dlatego, że wiem jak ona się męczy i nie ma widoków na zmianę? Może dlatego, że jak kiedyś chciała coś zrobić ale się bała to nie potrafiłem pokazać jej drogi i zabłądziła? Nie wiem...
Wiem niestety, że jej obecny los to trochę moja wina.

Mężczyzna

wysokiPiotr

Cichy Podglądacz
Jasne, ja czasem lubię, jako taka gra wstępna do tego, żeby zabawić się sama ze sobą, albo kilka razy przed spotkaniem z ulubioną osobą😈
Sexting jadąc do swojego faceta, kiedy trochę od niego mieszkałam, a jak już go zobaczyłam, miałam ochotę się na niego rzucić od razu kończąc co zaczęliśmy wirtualnie, napięcie ogromne, a jak cudownie było je rozładować boskim seksem, aż teraz jak o tym myślę jestem podniecona 🥵😼
A co do pisania - pisząc i fantazjując o czymś ostrym, potrafię zrobić się naprawdę mokra, potem tylko wyobraźnia, gumowy kolega i zajebisty orgazm 🔥
Chętna? 😘