Nie mam gruchy, nie kupiłem. Mam tylko pad do treningu kopnięć.No to nic tylko wal gruchę!
Nie mam gruchy, nie kupiłem. Mam tylko pad do treningu kopnięć.No to nic tylko wal gruchę!
punkt 1 bo to jest przedmiotem tej dyskusji, dalsze wymienianie właśnie szło w stronę coraz tych lepszych rzeczy. Ale Ty tego nie czaisz bo wszytsko podpinasz pod swoją tezę. Masz też duże problemy z czytaniem ze zrozumieniem, wróc sobie do mojej pierwszej wypowiedzi gdzie napisałem:jako pkt. pierwszy od razu to podkreśliłeś, drugi był oral.
Ta, lepszy bo intymność.. nie oszukujmy się teraz przez chwilę. Powiedz mi że szczerze uważasz pochwe za lepsza...- właśnie, tak myślałam.punkt 1 bo to jest przedmiotem tej dyskusji, dalsze wymienianie właśnie szło w stronę coraz tych lepszych rzeczy. Ale Ty tego nie czaisz bo wszytsko podpinasz pod swoją tezę. Masz też duże problemy z czytaniem ze zrozumieniem, wróc sobie do mojej pierwszej wypowiedzi gdzie napisałem:
"Nie wspominając już że lepszy jest lodzik, seks klasyczny, analny, hiszpański, no generalnie" Więc w tym zdaniu wyraźnie napisałem że lepszy od handjoba jest lodzik, seks klasyczny itd. Przeczytaj na spokojnie, skup się,
Oczywiście, że ręką przyjemniejTa, lepszy bo intymność.. nie oszukujmy się teraz przez chwilę. Powiedz mi że szczerze uważasz pochwe za lepsza...- właśnie, tak myślałam.
Już mówiłeś jakieś 10000 razy że wolisz swoją rękę od pochwy. Po co kolejny? Nie z Tobą rozmawiam.Oczywiście, że ręką przyjemniej
Dokładnie !ja uważam że będąc z kobietą która kochamy robimy wszystko wspólnie.Dbajac o dzieci siedzimy razem w tej powiedzmy "niedoli"hehe ,co za tym idzie -umacniamy nasz związek ,pokonujemy problemy,co za tym idzie zbliżamy się do siebie co za tym idzie nasz sex staje się nieziemski mimo zmęczenia.Skoro potrafimy wspólnie wytrzymac rok płaczu to co to za problem wytrzymać noc ruchania heheNie. Powiedziałam, że to mężczyźni muszą o tym pamiętać. Muszą pamiętać, że ich rola też się zmienia i przez pierwsze lata życia dziecka, kiedy nie jest jeszcze samodzielne, nie mogą zrzucać prawie wszystkich obowiązków na kobiety bo wtedy seks jest dla nich na ostatnim miejscu.
Temu Panu, po ciężkim dniu współpracy w domu, polać!Dokładnie !ja uważam że będąc z kobietą która kochamy robimy wszystko wspólnie.Dbajac o dzieci siedzimy razem w tej powiedzmy "niedoli"hehe ,co za tym idzie -umacniamy nasz związek ,pokonujemy problemy,co za tym idzie zbliżamy się do siebie co za tym idzie nasz sex staje się nieziemski mimo zmęczenia.Skoro potrafimy wspólnie wytrzymac rok płaczu to co to za problem wytrzymać noc ruchania hehe
Dokładnie, zwłaszcza że to nie ręka I nie dojdziecie tak szybko xD są zalety słabej pochwy ;dDokładnie !ja uważam że będąc z kobietą która kochamy robimy wszystko wspólnie.Dbajac o dzieci siedzimy razem w tej powiedzmy "niedoli"hehe ,co za tym idzie -umacniamy nasz związek ,pokonujemy problemy,co za tym idzie zbliżamy się do siebie co za tym idzie nasz sex staje się nieziemski mimo zmęczenia.Skoro potrafimy wspólnie wytrzymac rok płaczu to co to za problem wytrzymać noc ruchania hehe
Po prostu chciałem podkreślić tę głęboką myśl. Tak, żeby nie zostało zapomnianeJuż mówiłeś jakieś 10000 razy że wolisz swoją rękę od pochwy. Po co kolejny? Nie z Tobą rozmawiam.
Chciałabym żeby każdy facet był tak szczery jak Ty, nie byłoby tyle niepotrzebnych wpadek lol a ludzie nie traciliby czasu na seksPo prostu chciałem podkreślić tę głęboką myśl. Tak, żeby nie zostało zapomniane
Noo, ale lepiej i szybciej z ręką bo ciaśniejSex z żoną zawsze jest wyjątkowy niezależnie od posiadania dzieci , uwielbiam sex z żoną
Wolę cipeczke żony w niej dochodzę najszybciej podniecenie i miłość robi swojeNoo, ale lepiej i szybciej z ręką bo ciaśniej
Chociaż wie co widziałSyn,lat 18 wszedł do pokoju, gdzie z żona lekko migdalilismy sie leżąc na dywanie przed telewizorem. Jego tekst "pogięło was?", oto jaką mamy młodzież
Pewnie, że doznania w penisie lepsze ręką. Masz racjęNoo, ale lepiej i szybciej z ręką bo ciaśniej
Kobieta stając się matką nie przestaje automatycznie być kobietą. Chyba wiele kobiet o tym zapomina, ale to w sporej części rola mężczyzn, żeby im o tym stale przypominać. Bliskość, partnerstwo i zwykłe bycie kumplem to wg mnie klucz do całego sukcesu. Po nitce do kłębka, powoli ale sukcesywnie...
Z drugiej strony (to moje zdanie, ale może część kobiet się pod tym podpisze), kobieta, która została mamą, zajebiście rozkwita i staje się jeszcze bardziej świadoma swojej kobiecości, swoich mocnych stron, potrzeb i fantazji. Pojawia się wtedy nowa jakość w relacji z mężczyzną w łóżku, a sam seks staje się po prostu nieziemski...
E tam, cieszę się, masz rękę przecież, Jacek potwierdzi że z ręka mu najlepiej, ucz się od niego! Przestań narzekać , walcie koniś i dajcie nam spokój a wy dziewczyny nie bądźcie głupie i nie dawajcie um tego, na co nie zasłużyli. Niech sobie śpią z ręką, Jacek potwierdzi że swoją rękę kocha ponad wszystko. W tak btw zastanawialiście jak wyglądałoby życie Jacka bez ręki? XDchyba by je skończył co ;d obstawiamy?Mam podobne doświadczenie ale albo ja jestem frajerem i się daje. Bo po prostu nie umiem inaczej niż dawać z siebie wszystko co mogę. Albo ona mnie wykorzystuje i już dawno jest tylko po to abym chował dzieci i robił jako bankomat
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | sex z zona | Ogłoszenia | 10 | |
C | Pewne sex-randki | Seks | 9 | |
Sex gry | Seks | 0 | ||
K | Sex może coś więcej | Seks | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 |