Hej
Moim marzeniem jest seks z inną parą (ja, żona i inna para) albo żona + inny mężczyzna/ inna kobieta. Najgorsze jest to, że trudno to będzie zrealizować bo żona by się raczej nie zgodziła a z drugiej striny nie chciałbym żeby to tylko pozostało fantazją....
Hej
Moim marzeniem jest seks z inną parą (ja, żona i inna para) albo żona + inny mężczyzna/ inna kobieta. Najgorsze jest to, że trudno to będzie zrealizować bo żona by się raczej nie zgodziła a z drugiej striny nie chciałbym żeby to tylko pozostało fantazją....
Finalnie wraz z żoną zaliczyliśmy właśnie nasz pierwszy wspólny trójkąt. Mieliśmy co prawda szukać kogoś obcego jednak wypadło na moją koleżankę i chyba dobrze wyszło bo było mniej krępująco. W sumie to cała nasz trójka ma pozytywne wrażenia. Następnym razem może spróbujemy z dodatkowym mężczyzną lub para. Czas pokaże.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.