• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex w maskach p.gaz

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Mam. Strasznie mnie kręci breathplay w masce z workiem i małym korkiem do wpuszczania powietrza. Niestety jak pokazałem mojej pani film w temacie gdzie domina masturbuje gościa w takiej masce i odczasu do czasu pozwala przez mały otworek zaczerpnąć swierzego powietrza to miałem zadymę. Stwierdziła że całkiem ją odeszła ochta na sex jak zobaczyła maskę gazową i że to jest coś czego nie chce nawet widzieć na oczy.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Trochę jestem rozczarowany bo nie oczekiwałem że pozwoli sobie założyć coś takiego. Raczej to ja bym chciał być tu podmiotem. Tym bardziej że pozwoliła ( i podobało się jej to ) na założenie maski z czarnego lateksu z otworem tylko na usta, która np podczas robienia loda znacznie utrudnia oddychanie. Mało tego kiedy do tej maski założyłem jej na twarz foliowy woreczek wypełniony dymem z e-papierosa to miała szybko bardzo mocny orgazm i się jej to podobało. Później kiedy miałem problem z osiągnięciem orgazmu sama zaproponowała żebym sobie założył maskę i woreczek (opowiedziałem jej wcześniej jak to u mnie potęguje doznania i przyspiesza orgazm).

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Jakoś zupełnie nie moje klimaty. IMHO maski gazowe same w sobie wyglądają antyseksualnie i odpychająco, nigdy nie kojarzyły mi się z czymkolwiek podniecającym. Nie są ani miłe dla oka, ani przyjemne w dotyku.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Maski są mega sexi, ale łączenie podduszania z seksem jak dla mnie osobiście jest chore.
Dla mnie akurat maska przeciwgazowa jakoś nie działa nakręcająco. Może jakby założył jakąś taką mroczną, zwykłą maskę to jeszcze by to mogło podejść pod jakąś fantazję, no ale nie przeciwgazowa.

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
Szczelny kombinezon laboratoryjny i do tego fajna ( podobno są takie) i wysoce zaawansowana technicznie maska i można sobie zrobić fajną aranżowaną zabawę Pana/Panią naukowiec i niech jedno dostaje karę za źle przeprowadzoną dekontaminację 😁
Ja gdzieś to już..... A nie ważne....

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Szczelny kombinezon laboratoryjny i do tego fajna ( podobno są takie) i wysoce zaawansowana technicznie maska i można sobie zrobić fajną aranżowaną zabawę Pana/Panią naukowiec i niech jedno dostaje karę za źle przeprowadzoną dekontaminację 😁
Ja gdzieś to już..... A nie ważne....
Ale mam chęć jakąś gapę strzelić z mini-biczyka w goły tyłek 🤣

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Maski są mega sexi, ale łączenie podduszania z seksem jak dla mnie osobiście jest chore.
Byłem przez pewien czas z jedną taką dziewczyną, co chciała, bym podczas seksu zaciskał rękę na jej szyi, ale jakoś do mnie to nie przemawiało. Ona uważała, że jak zaczyna mdleć, to się super po tym czuje, ja jakoś do tego poziomu nie umiałem się wgryźć

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Ręce na szyi to fatalny pomysł bo zamiast kontroli oddechu kontrolujemy dopływ krwi do muzgu a to jest niebezpieczne nawet na bardzo krótko. Co innego założyć na chwilę na głowę torbę foliową, która pozwala normalnie oddychać a z racji wzrostu ilości CO2 i spadku zawartości tlenu oddech staję się coraz szybszy i szybszy a orgazm przychodzi najdalej w dwie minuty, po czym ściągamy torbę i jeszcze długo czujemy mega dreszczyk orgazmu. Nie zaburzamy tym sposobem ukrwienia muzgu, a wzrost CO2 działa pobudzająco i zwiększa odczucie rozkoszy.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Jest jeszcze jedna super metoda dającą nieziemski orgasm dla obojga. Kiedy bzykam moją panią. Szczelnie przyciskam usta do jej ust i dłonią zatykam jej nos. Jedyne powietrze jakiego może zaczerpnąć pochodzi z moich płuc. I wicewersa kiedy ona robi wydech to ja robię wdech. Najtrudniejsze to rozluźnić się na tyle aby kobieta mogła wdmuchiwać mi swobodnie powietrze a następnie zrobić spowrotem wdech. Usta muszą szczelnie przylegać tak aby nie nabrać ani odrobiny powietrza do osiągnięcia orgasmu. Finał równoczesny gwarantowany i to taki jak nigdy. Polecam jako najbezpieczniejszą metodę gry oddechowej z tzw. Podduszaniem w tle. Nie ma możliwości aby doprowadzić do jakichś negatywnych skutków w ten sposób.