• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex spotkanie

Kobieta

D'Arc

Erotoman
No więc właśnie, takie ogłoszenia nie mają sensu. A Wy ciągle to robicie. Chyba musiałabym mieć nierówno pod sufitem, żeby odpowiedzieć na coś takiego, już prędzej wyobrażam sobie w drugą stronę - widząc ciekawie wypowiadającego się faceta na forum, sama się do niego odezwać. Niestety ciekawych facetów tu brak, a jak już są to zajęci 🤣

Mężczyzna

marcin2265

Cichy Podglądacz
No więc właśnie, takie ogłoszenia nie mają sensu. A Wy ciągle to robicie. Chyba musiałabym mieć nierówno pod sufitem, żeby odpowiedzieć na coś takiego, już prędzej wyobrażam sobie w drugą stronę - widząc ciekawie wypowiadającego się faceta na forum, sama się do niego odezwać. Niestety ciekawych facetów tu brak, a jak już są to zajęci 🤣
Hm słuchaj a czy znajdzie w ogóle tu ciekawą kobietę wątpię dlatego moja odpowiedź brzmiała "nie" większość patrzy na wygląd w jeszcze więcej na "ile za spotkanie" taką rzeczywiście

Kobieta

Aya

Podrywacz
Hm słuchaj a czy znajdzie w ogóle tu ciekawą kobietę wątpię dlatego moja odpowiedź brzmiała "nie" większość patrzy na wygląd w jeszcze więcej na "ile za spotkanie" taką rzeczywiście
Nie trzeba było pisać o sponsorowaniu, to by nie pytały. Jakie pytania takie odpowiedzi. Na dodatek pisząc takie ogłoszenie widać, że nie masz wiele do zaoferowania. Tu mam na myśli ciekawą rozmowę, iskrę. Nie pieniądze i powieszenie ogłoszenia na tablicy ogłoszeń. To pokazuje też, że nie znasz kobiet.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Bo nie zna w realu🤣🤣 a mam sporo do zaoferowania, ale widzę że nie warto się tu udzielać.
Pokaż co masz do zaoferowania. Nie oferuj kasy.
Rzeczywiście, nie warto się za bardzo angażować.
Owszem te panie które tu zostały dokonały "przesiewu", ale mimo wszystko, z rzadka wprawdzie dołączają nowe, jeszcze nie zmanierowane
Nie porównuj reala z forum bo nigdy nie masz pewności, jakie są powody uczestnictwa w forum.
Znane mi kobiety doskonale się w tym realu odnajdują, więc nie strzelaj z kapiszonów
Więcej skromności:)
Porównanie nas do śliwek robaczywek, to jeden z elementów do których się tu trzeba przyzwyczaić, to standard;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Nie trzeba było pisać o sponsorowaniu, to by nie pytały. Jakie pytania takie odpowiedzi. Na dodatek pisząc takie ogłoszenie widać, że nie masz wiele do zaoferowania. Tu mam na myśli ciekawą rozmowę, iskrę. Nie pieniądze i powieszenie ogłoszenia na tablicy ogłoszeń. To pokazuje też, że nie znasz kobiet.
Dokladnie tak ja mowisz. Nie szata zdobi czlowieka tylko to co ma w srodku ale duzo ludzi niewie o tym i raczej nigdy sie niedowie

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
"Niestety ciekawych facetów tu brak,"
No i zamiotła

D'Arc

A tak się starałem...😑
Unikałem błędów ortograficznych. Pisałem pełnymi zdaniami i miałem czyste paznokcie...Nie wysyłałem ptactwa do skrzynek pocztowych.
Rozwijałem się tu zgodnie ze wskazówkami doświadczonych kobiet
I wszystko na nic, a więc moje drogie...coś niecenzuralnego🤭

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
"All i Need it's you Love , all I need it's your Loovee.."

Jakby tak może tytuł brzmiał , to byś lepiej się sprzedał
😉

PS. Już tylko dziś , jutro i zaczynamy Urlopik.

Nie nie chwalę się.

Dobra chwalę się.
😉