Szukam chętnej kobiety do sex spotkania, jak będzie trzeba zasponsoruje, województwo mazowieckie i podlaskie
No więc właśnie, takie ogłoszenia nie mają sensu. A Wy ciągle to robicie. Chyba musiałabym mieć nierówno pod sufitem, żeby odpowiedzieć na coś takiego, już prędzej wyobrażam sobie w drugą stronę - widząc ciekawie wypowiadającego się faceta na forum, sama się do niego odezwać. Niestety ciekawych facetów tu brak, a jak już są to zajęci
Hm słuchaj a czy znajdzie w ogóle tu ciekawą kobietę wątpię dlatego moja odpowiedź brzmiała "nie" większość patrzy na wygląd w jeszcze więcej na "ile za spotkanie" taką rzeczywiścieNo więc właśnie, takie ogłoszenia nie mają sensu. A Wy ciągle to robicie. Chyba musiałabym mieć nierówno pod sufitem, żeby odpowiedzieć na coś takiego, już prędzej wyobrażam sobie w drugą stronę - widząc ciekawie wypowiadającego się faceta na forum, sama się do niego odezwać. Niestety ciekawych facetów tu brak, a jak już są to zajęci![]()
Nie trzeba było pisać o sponsorowaniu, to by nie pytały. Jakie pytania takie odpowiedzi. Na dodatek pisząc takie ogłoszenie widać, że nie masz wiele do zaoferowania. Tu mam na myśli ciekawą rozmowę, iskrę. Nie pieniądze i powieszenie ogłoszenia na tablicy ogłoszeń. To pokazuje też, że nie znasz kobiet.Hm słuchaj a czy znajdzie w ogóle tu ciekawą kobietę wątpię dlatego moja odpowiedź brzmiała "nie" większość patrzy na wygląd w jeszcze więcej na "ile za spotkanie" taką rzeczywiście
Bo nie zna w realu
W dziale ogłoszeń rzeczywiście lepiej nie.Bo nie zna w realua mam sporo do zaoferowania, ale widzę że nie warto się tu udzielać.
A jak byli to już zaklepani, przebrani, śliwki robaczywki wyrzuconeNiestety ciekawych facetów tu brak, a jak już są to zajęci![]()
Pokaż co masz do zaoferowania. Nie oferuj kasy.Bo nie zna w realua mam sporo do zaoferowania, ale widzę że nie warto się tu udzielać.
Dokladnie tak ja mowisz. Nie szata zdobi czlowieka tylko to co ma w srodku ale duzo ludzi niewie o tym i raczej nigdy sie niedowieNie trzeba było pisać o sponsorowaniu, to by nie pytały. Jakie pytania takie odpowiedzi. Na dodatek pisząc takie ogłoszenie widać, że nie masz wiele do zaoferowania. Tu mam na myśli ciekawą rozmowę, iskrę. Nie pieniądze i powieszenie ogłoszenia na tablicy ogłoszeń. To pokazuje też, że nie znasz kobiet.
A tak się starałem...
Pisałeś wczoraj o swojej miłości od liceum, czego szukasz i po co się starasz?A tak się starałem...![]()
Dobre, gołąb pocztowy teraz zyskuje nowe znaczenie.Nie wysyłałem ptactwa do skrzynek pocztowych.
To złożony problem i nie na publiczne rozważaniaPisałeś wczoraj o swojej miłości od liceum, czego szukasz i po co się starasz?
Nie wracajmy do tego, bo już na forum jest tak zgrane, na szcześćie zapomniane, nie odgrzewajmy tego, bo dostaniemy obstrukcjiDobre, gołąb pocztowy teraz zyskuje nowe znaczenie.
Już rozumiem, nie trzeba wyjaśniać.To złożony problem i nie na publiczne rozważania![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Piła sex spotkanie | Seks | 2 | |
M | sex spotkanie | Ogłoszenia | 59 | |
![]() |
Sex spotkanie | Ogłoszenia | 0 | |
K | Sex telefonr lub spotkanie slask | Ogłoszenia | 1 | |
K | Video sex spotkanie, ja ty online | Ogłoszenia | 4 |