• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

sex spotkanie

Kobieta

martynka27

Cichy Podglądacz
Napiszę w prosty szukam dziewczyny, koleżanki do raczej ostrzejszych zabaw w klimacie k+k, trójkąt, bdsm, fantazje itd
Piszcie śmiało, postaram się odpisać na każdą wiadomość

Mężczyzna

dominiktttt

Cichy Podglądacz
Witam
Jakie są Wasze doświadczenia z portalem Erodate? Czy można tam umówić się z realnymi kobietami, które szukają spotkań dla przyjemności, a nie tylko kasy?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Witam
Jakie są Wasze doświadczenia z portalem Erodate? Czy można tam umówić się z realnymi kobietami, które szukają spotkań dla przyjemności, a nie tylko kasy?
Byłam tam wiele miesięcy temu i wytrzymałam tam z 20-30 minut. Faceci w sekundę rzucili się z pytaniami czy jestem realna, inni chcieli wciskać mi kasę, a jeszcze inni jak z dziwką spotkać się za 15 min w hotelu. Uznałam więc, że to nie jest miejsce dla mnie i uciekłam.
Nawet nie zdążyłam tam profilu dobrze założyć czy fotki dodać.

Mężczyzna

EntuzjastaSexu

Nowicjusz
W dzisiejszych realiach 99% takich stron to istne Roxy. Nie spotkałem jeszcze normalnego portalu gdzie można szukać i poznać kogoś realnie. Większość to boty, laski za kasę albo podszywający się faceci. DZ kiedyś było w miarę normalne, ale nawet tam się zrobiło dno i wodorosty, z niechęci przestałem tam uczęszczać.

Daje nadzieję na jakieś forum coś w tego stylu jak to, ale cóż nadzieja matką głupich chyba.