• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

sex spotkanie

Mężczyzna

Randomowynick123

Nowicjusz
Bo szukasz na ero.
To jakbyś powiedział "trzy lata kręciłem ręką w szambie i tylko gówno, nie trafiłem na nic cennego".
I tak, i nie. Bo szukałem też na innych portalach (gdy szukałem na poważnie), czyli Sympatia, Boo, Tinder, Badoo, itp., a nawet byłem na szybkich randkach. I też mam spostrzeżenia, że te wymagania są bardzo ważne. Więc to nie tylko problem na ero.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
I tak, i nie. Bo szukałem też na innych portalach (gdy szukałem na poważnie), czyli Sympatia, Boo, Tinder, Badoo, itp., a nawet byłem na szybkich randkach. I też mam spostrzeżenia, że te wymagania są bardzo ważne. Więc to nie tylko problem na ero.
A może zacznij rozmawiać z kobietami, chociażby tutaj, tylko porzuć to wieczne narzekanie. Wtedy ocenisz czy problem serio jest we wzroście itp.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Przeglądałem ten temat i przychodzi mi na myśl jedna rzecz (bez szczerej urazy dla @Randomowynick123) ale musisz mieć w sobie coś co odpycha kobiety. Nie wiem czy masz możliwość pogadania normalnie w 4 oczy z jakąkolwiek kobietą, ale chyba za dużo liczysz na internetowy kontakt. Może jest coś, o czym nie piszesz bo nie chcesz, aby większe grono o tym wiedziało (spoko, rozumiem takie coś).

Mężczyzna

Randomowynick123

Nowicjusz
Przeglądałem ten temat i przychodzi mi na myśl jedna rzecz (bez szczerej urazy dla @Randomowynick123) ale musisz mieć w sobie coś co odpycha kobiety. Nie wiem czy masz możliwość pogadania normalnie w 4 oczy z jakąkolwiek kobietą, ale chyba za dużo liczysz na internetowy kontakt. Może jest coś, o czym nie piszesz bo nie chcesz, aby większe grono o tym wiedziało (spoko, rozumiem takie coś).
No tylko że ja serio powiedziałem już wszystko jak to wygląda, nic nie ukrywam.

Takiej opcji całkowitego dłuższego porozmawiania sam na sam nie mam za bardzo, nie jestem tak blisko z nikim. Ale mam koleżanki z którymi co jakiś czas rozmawiam i jest ok, żadna nie ucieka. Tylko że to są zwykłe znajome, nie zarywam do nich 😆 Gdybym do kogoś zarywał, to pewnie byłoby tak samo jak opisuję. Po prostu do zwykłej znajomości nie muszę spełniać tylu różnych wymagań.

W sumie jak sobie tak przypomnę, to od czasu do czasu ktoś się mnie pyta jakim cudem jestem sam, bo wg nich powinienem mieć sporo chętnych dziewczyn. No tylko że jak widać nie mam...

A może zacznij rozmawiać z kobietami, chociażby tutaj, tylko porzuć to wieczne narzekanie. Wtedy ocenisz czy problem serio jest we wzroście itp.
Tak jak wyżej, rozmawiam czasem ze znajomymi i jakoś nie uciekają.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Swoją drogą to od niedawna jestem zarejestrowany na tym forum, ale przeglądając wątki można stwierdzić, że w porównaniu do portali typu Erodate są tu realne osoby z rzeczowym podejściem do tematu seksu. Jest kilka tematów ukierunkowanych na znalezienie partnera fwb, więc może właśnie to jest najwłaściwsze miejsce :)
Owszem temat seksu jest tu poruszany,w różnych kontekstach,ale nie jest to również portal matrymonialny. Ja zakładając tutaj konto nie liczyłem na to,że realnie kogoś poznam,traktuję to tylko jako bonus :)

Mężczyzna

Randomowynick123

Nowicjusz
Owszem temat seksu jest tu poruszany,w różnych kontekstach,ale nie jest to również portal matrymonialny. Ja zakładając tutaj konto nie liczyłem na to,że realnie kogoś poznam,traktuję to tylko jako bonus :)
Zakładanie, że się kogoś pozna na jakichś forach, jest dość dziwne i dziwię się tej chmarze facetów, którzy się tu ogłaszają. Przecież nikt normalny nie spotka się z jakimś randomem z neta, o którym nic nie wie.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Zakładanie, że się kogoś pozna na jakichś forach, jest dość dziwne i dziwię się tej chmarze facetów, którzy się tu ogłaszają. Przecież nikt normalny nie spotka się z jakimś randomem z neta, o którym nic nie wie.
To tak samo jak na portalach randkowych,nigdy nie wiadomo czy zdjęcia są autentyczne

Mężczyzna

Randomowynick123

Nowicjusz
Niekoniecznie.
Jeśli korzystanie z portali randkowych jest płatne, lub jeśli te portale sprzedają dane użytkowników (jak np. Tinder), to wtedy forum jest lepszą opcją.
Nastawione na komercję...

Ale jednak w domyśle są to portale RANDKOWE xD Większość ludzi nie szuka tam seksu, najpierw chcą się dobrze poznać, itp.

A tutaj? Większość ogłaszających się tu facetów liczy na seks od razu, nikt nawet nie wie kim są. Przecież nikt normalny na takie coś się nie zgodzi.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Ale jednak w domyśle są to portale RANDKOWE xD Większość ludzi nie szuka tam seksu, najpierw chcą się dobrze poznać, itp.

A tutaj? Większość ogłaszających się tu facetów liczy na seks od razu, nikt nawet nie wie kim są. Przecież nikt normalny na takie coś się nie zgodzi.
Ogłoszenia to mały wycinek życia forum. Można tu poznać ludzi lepiej zanim się z nimi pogada. I to nie tylko - co wolisz: oral czy anal? Mam na myśli prawdziwe znajomości. Dużo głębsze niż przy tych rozmowach powierzchownych z datezone.

Mężczyzna

Randomowynick123

Nowicjusz
Ogłoszenia to mały wycinek życia forum. Można tu poznać ludzi lepiej zanim się z nimi pogada. I to nie tylko - co wolisz: oral czy anal? Mam na myśli prawdziwe znajomości. Dużo głębsze niż przy tych rozmowach powierzchownych z datezone.

Zakładając, że nie zmyślają, bo pewnie masa tu takich, którzy mocno podkoloryzują swoje życie seksualne.

Mężczyzna

Randomowynick123

Nowicjusz
A na portalach randkowych to nie zmyślają? A myślisz,że faceci tam ma seks nie liczą?
Jasne, że czasem też zmyślają. Ale portale randkowe nie mają takiej opcji forum, więc nie ma takiej możliwości kreowania z siebie nie wiadomo kogo.

Co do seksu - jasne, że szukają. Ale tu na tym forum 100% ludzi szuka seksu, gdy się ogłaszają. Na portalach randkowych jest ich mniejszy procent. No i ja np. przez parę lat nie zauważyłem, żeby u dziewczyn tego seksu szukało tam więcej niż parę procent. Reszta szuka normalnych relacji.

To nie na podstawie czyjegoś doświadczenia seksualnego poznajesz drugiego człowieka.
Tak, ale to co ta osoba o sobie pisze może mieć wpływ na to, co sobie o niej będzie wyobrażać.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Jasne, że czasem też zmyślają. Ale portale randkowe nie mają takiej opcji forum, więc nie ma takiej możliwości kreowania z siebie nie wiadomo kogo.
A to błąd...każdy portal powinien taka formę komunikacji mieć
Co do seksu - jasne, że szukają. Ale tu na tym forum 100% ludzi szuka seksu, gdy się ogłaszają. Na portalach randkowych jest ich mniejszy procent.
Za krótko tu jesteś,żeby wysnuwać takie wnioski...nie brak tu kobiet i mężczyzn,którzy wcale nikogo nie szukają
No i ja np. przez parę lat nie zauważyłem, żeby u dziewczyn tego seksu szukało tam więcej niż parę procent. Reszta szuka normalnych relacji.
Podejrzewam,że faceci tam też ,oficjalnie przynajmniej, seksu nie szukają