Hej . Jestem po pięćdziesiątce żona jeszcze przed ale od jakiegoś czasu u żony jest widoczny brak zainteresowania seksem , kochamy się raz nieraz dwa razy w tygodniun ale nie tak jak kiedyś , nie jest już taką diablicą lubiącą długi sex z przebierankami z gadżetami. Teraz mam takie wrażenie że chce jak najszybciej skończyć . Często wysyłaliśmy sobie sprośne smsy, filmiki , zdjęcia , teraz jak wyślę to albo niema reakcji albo co najwyżej odpowie jakimś uśmieszkiem. Gadżety erotyczne sama kiedyś kupowała seksi ciuszki i inne , teraz jak wyjmę jakieś dildo to tak jak by było pod napięciem udaje że nie widzi . W październiku byliśmy w Turcji i kochaliśmy się codziennie a nawet dwa razy dziennie może nie było tak jak kiedyś ale było fajnie . Jak wróciliśmy do domu to wrzuciła nuda . Parę razy pytałem się czemu tak jest czy chce coś zmienić czy co to odpowiada że jest zmęczona i coś tam ją boli i.t.t.
I tu pytanie do osób w podobnym wieku czy to normalne zachowanie i kobiety czy to jej przejdzie i wróci jak było wcześniej , co zrobić żeby coś się zmieniło na lepsze.
I tu pytanie do osób w podobnym wieku czy to normalne zachowanie i kobiety czy to jej przejdzie i wróci jak było wcześniej , co zrobić żeby coś się zmieniło na lepsze.