O to zaśpiewajJa ładnie śpiewam
Lalala La lalalalaO to zaśpiewaj
Heh chodziło mi abyś nagrał swój talentLalala La lalalala
Nagrać mogę co innegoHeh chodziło mi abyś nagrał swój talent
Super, jednak lepiej poczekać na ocieplenie są świetne miejsca gdzie można spędzić noc, i nikt nie będzie nam przeszkadzał w imprezowaniu bo ludzi tam nawet w sezonie nie maPlener, plaża, ognisko, alkohol, sex, dobra zabawa....
Dołączam się...
Jakby co pogoda sprzyja mamy całe 3 st. Celsjusza
Tylko ciepłych majtek poszukam...
Gdzie takie miejsca?bo ludzi tam nawet w sezonie nie ma
Nad naszym morzemGdzie takie miejsca?
Są ludzie nad morzem, zawsze pełnoNad naszym morzem
Lepiej bez majteczkPlener, plaża, ognisko, alkohol, sex, dobra zabawa....
Dołączam się...
Jakby co pogoda sprzyja mamy całe 3 st. Celsjusza
Tylko ciepłych majtek poszukam...
Nie wszędzie. Ludzie są tam gdzie mają blisko do sklepu lub knajpy. Latem bywam tam co weekend. Możesz opalać się nago, zero ludziSą ludzie nad morzem, zawsze pełno
Podaj miejscówkęLatem bywam tam co weekend
Mam żonę, z którą tam jeżdżę. Nie mam zamiaru nikogo wyrywaćCała głupia gadka aby laskę wyrwać
To zabierz jeszcze pieskaMam żonę, z którą tam jeżdżę. Nie mam zamiaru nikogo wyrywać
Dokładnie, jest wiele miejsc poza dużymi miejscowościami i uczęszczanymi zejściami do plaż, gdzie mało kto się zapuszcza.Nie wszędzie. Ludzie są tam gdzie mają blisko do sklepu lub knajpy. Latem bywam tam co weekend. Możesz opalać się nago, zero ludzi
Spokojnie, temat założony był w celu wiadomym, ale podejrzewam, że jeśli spotkanie dojdzie do skutku, to pojawi się „stara” gwardia, która umie wypowiedzieć się na różne tematy, nie tylko włóż-wyjmij, a co za tym idzie - zrobimy ognisko, brudzia wypijemy, pośpiewamy...Samo miejsce jest pikuś, niektórym chodzi tylko o to by ...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Sex party 2024 dla chętnych | Ogłoszenia | 48 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 14 | |
Sex z innym | Seks | 35 | ||
P | Sex po narko | Seks | 6 |