• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex Elixir

Mężczyzna

ori57

Cichy Podglądacz
Jest to preparat w formie kropelek, który wkraplasz do napoju i który sprawia, że masz wiekszą ochotę na seks. Taki afrodyzjak dla kobiet ( w badaniach działa na 90% kobiet oraz na jakieś 30 % mężczyzn).

Na mnie to działało za każdym razem chociaż wiadomo,że czasami dziala to lepiej, czasami gorzej bo wszystko zależy od tegojaki masz nastrój i jaką grę wstępną. Jaki masz dzień.Bez znaczenia jednak w sumie to zawsze miałam większą ochotę na bara bara

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Chyba nie ma seks elikseru. Wystarczy porządnie narobić się fizycznie przez dłuższy czas. Cała siła pójdzie w korzeń. Będzie taki twardy że będziesz mógł rozbijać mury.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Ja bym powiedział, że fajnie ze dziala, ale dla mnie to wszystko to placebo i strata kasy ale zaraz zaczniemy się ... wiec sorki spoko szanuje, w końcu umysł to trzecia siła, siła sugestii działa cuda a w końcu rzecz w tym żeby na końcu efekt był, twardy dowód, a jaka ścieżka czy chemia, czy wola to w sumie nie ważne.