• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seksowne spodenki

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
Ostatnio poszłam na zakupy w takowych obcisłych krótkich szarych materiałowych spodenkach z niczym pod spodem na górze miałam obcisłą koszulkę na długi rękaw bez stanika poszłam na rynek widziałam wzrok mężczyzn oraz oceniający wzrok kobiet później pojechałam do lidla który od mojego mieszkania oddalony jest o 30 minut więc stwierdzialam że wrócę tramwajem usiadł na przeciw mnie mężczyzna patrzył mi na piersi a że lubię podniecać i być podniecona rozstawiłam nogi wiedząc że w tych spodenkach widać dokładnie kształt cipki i wargi i szparkę tam też spojrzał trzymając rękę na kroczy tak jakby się zasłaniał a że mi się to podobało to jeszcze bardziej uwydatniłam cipkę a on czerwony jak burak. Po powrocie do domu zobaczyłam plamkę mokra na miejscu dziurki…
Ja czasami chodzę w dżinsach lub spodniach dresowych bez majtek, widać kutasa jak się pręży na widok takich kobiet jak Ty 😀