• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seksowne przebrania

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Choć wydawałoby się, że seksowny strój policjantki czy pielęgniarki to typowo męska fantazja, w rzeczywistości także wiele kobiet fantazjuje o tym, by choć na parę chwil zamienić się w kogoś innego. W wyobraźni możesz więc być ubrana w kuse, efektowne wdzianko, które rozpali Twojego partnera do czerwoności. Przebranie to sposób na uwolnienie swoich fantazji i skrywanych potrzeb – w końcu w pewien sposób można zamienić się w kogoś innego. Wiele kobiet fantazjuje sobie więc o seksie w przebraniu. Często marzenia te są tak silne, że bywają realizowane w rzeczywistości. Zabawa w przebieranki jest przecież świetnym urozmaiceniem życia seksualnego. Jeżeli obydwoje partnerów ma na to ochotę, to nic, tylko się przebierać. W sklepach z akcesoriami erotycznymi z pewnością znajdziecie całe mnóstwo przebrań, które pozwolą Wam spełnić nawet najbardziej wyszukane fantazje, pragnienia i skrywane potrzeby.

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Mężczyźni marzą o konkretach: obiektem ich pragnień jest nie jakaś tam kobieta, tylko np. sąsiadka lub znajoma i jej pierś czy pupa. W męskich fantazjach pojawiają się techniczne szczegóły współżycia.

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Wiele razy zaskoczyłam męża perukami - z różną długością i kolorem włosów, strojem sprzątaczki, strojem dziwki, bądź iiną wyszukaną, seksowną kreacją.
Nie pamiętam seksu jaki wtedy uprawialiśmy, ale minę pamiętam - bezcenna! :)
Warto było! :D

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Swego czasu na urlopie przebrałam się za Czerwonego Kapturka, od tamtej pory nie mam problemów z zaciągnięciem męża do lasu na weekend...

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Czerwone kalosze w białe kropy, białe zakolanówki, spódniczka czerwona plisowana niezasłaniająca majtek, biała bluzka z rękawkami 3/4, kapelusik ze sporym rondem jasne, że czerwony — dopadł mnie, jak zgubiłam kalosza... ha ha ha Taka dziecinna zabawa, ale dała tyle radości, brakowało tylko wilka. Pomysł przyszedł do głowy, z mojego opowiadania „Prawa strona lewej” a wiesz, nie jestem teraz pewna czy z tego... ha ha ha starość nie radość.

J

Johny black

Guest
Tak, to jest coś ,faceci są wzrokowcami i to jest lepsze niż miss świata nago