• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seksowna używana damska bielizna

Kobieta

Ninka&Judytka

Cichy Podglądacz
Witaj poszukiwaczu.
Mam na imię Nina. Studiuję filologię angielską. Jestem na trzecim roku. Liczę sobie 31 lat. Znajomi mówią, że jestem zgrabną brunetką . Mam 1,6 m wzrostu, niewiele mniejszy jest mój obwód w biodrach. Moją pasją jest sport, zdrowa dieta. Hobbystycznie zajmuje się masażem tantrycznym oraz szerokorozumianym poznawaniem siebie. W wolnym czasie, którego niestety nie mam zbyt wiele, zajmuję się sobą myśląc o Tobie ;).

Na tej aukcji proponuję Ci wraz z koleżanką 18letnia dziewicą Judytą naszą seksowną bieliznę(majtki,Pończochy,staniki) Z reguły zmieniamy bieliznę codziennie, natomiast dla Ciebie mozemy zrobić wyjątek - chcemy byś był usatysfakcjonowany. Oferujemy

- trzydniowe noszenie (krócej lub dłużej - sam ustalasz);

- wspaniały zapach naszych cipek
- masturbację w bieliźnie;

Czy jest coś lepszego od naszej mokrej bielizny w Twoich dłoniach? Czujesz ten zapach? Nie zwlekaj i zamów, nim inni Cię uprzedzą. Zapewniam pełną dyskrecję oraz anonimowość.
WYSYLKA PACZKOMATEM
Pozdrawiam i całujemy
Nina i Judyta

Kontakt - ninalozlovska90@onet.eu

Kobieta

Ninka&Judytka

Cichy Podglądacz
Witaj poszukiwaczu.
Mam na imię Nina. Studiuję filologię angielską. Jestem na trzecim roku. Liczę sobie 31 lat. Znajomi mówią, że jestem zgrabną brunetką . Mam 1,6 m wzrostu, niewiele mniejszy jest mój obwód w biodrach. Moją pasją jest sport, zdrowa dieta. Hobbystycznie zajmuje się masażem tantrycznym oraz szerokorozumianym poznawaniem siebie. W wolnym czasie, którego niestety nie mam zbyt wiele, zajmuję się sobą myśląc o Tobie ;).

Na tej aukcji proponuję Ci wraz z koleżanką 18letnia dziewicą Judytą naszą seksowną bieliznę(majtki,Pończochy,staniki) Z reguły zmieniamy bieliznę codziennie, natomiast dla Ciebie mozemy zrobić wyjątek - chcemy byś był usatysfakcjonowany. Oferujemy

- trzydniowe noszenie (krócej lub dłużej - sam ustalasz);

- wspaniały zapach naszych cipek
- masturbację w bieliźnie;

Czy jest coś lepszego od naszej mokrej bielizny w Twoich dłoniach? Czujesz ten zapach? Nie zwlekaj i zamów, nim inni Cię uprzedzą. Zapewniam pełną dyskrecję oraz anonimowość.
WYSYLKA PACZKOMATEM
Pozdrawiam i całujemy
Nina i Judyta

Wkradł się mały błąd - kontakt ninakozlovska@onet.eu

Kobieta

DomowaParka

Nowicjusz
Haha No ciekawe! Ostatnio sama się zastanawiałam nad takim biznesem, a nigdy nie widziałam takiej oferty 😅🤔
Haha No ciekawe! Ostatnio sama się zastanawiałam nad takim biznesem, a nigdy nie widziałam takiej oferty 😅🤔
Wcale z tego nie Da się żyć i nie chodzić do pracy jak to niektórzy uważają , bardziej hobbystycznie trzeba do tego podejść :D