• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Lekko przerażający temat. A nawet nie lekko. Niektórych tu wypowiadających nie chciałbym nigdy w życiu spotkać. W żadnym kontekście. Nigdy.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Rozmawiałem kiedyś z Rosjanką. Wytłumaczyła, dlaczego tak dbają o siebie. By zwrócić uwagę faceta. By mogły wybierać. Czemu? Bo mężczyźni w Rosji, i chyba we wszystkich tam krajach to pijaki. Z reguły każdy przed ślubem udaje normalnego. A po ślubie zaczyna pić na umór. Rzuca pracę i żeruje na pracującej, starającej się wyżywić siebie, tego pasożyta i jeszcze czasami dziecko. Dlatego kobiety tam często szukają Polaka. Wiedza, że nie pijemy tak jak młodzi Rosjanie.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
A nie pijemy? Miałem kiedyś w pracy takiego "kolegę" co po weekendzie to się wręcz zataczał 😆

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Bo mężczyźni w Rosji, i chyba we wszystkich tam krajach to pijaki
Polska w tym temacie za bardzo się nie różni... wystarczy wyjechać z warszafki czy innego większego miasta na prowincję to na każdym rogu spotkasz bezzębnych, podpitych osobników jakby żywcem wyjętych z Drezdeńskiego Loombardu :)

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Polska w tym temacie za bardzo się nie różni... wystarczy wyjechać z warszafki czy innego większego miasta na prowincję to na każdym rogu spotkasz bezzębnych, podpitych osobników jakby żywcem wyjętych z Drezdeńskiego Loombardu :)
Czyli od białego do procentów?😉
Ciekawe co gorsze 🤔

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ja na razie miałem wątpliwą bliższą przyjemność z jedną Ukrainką za pieniadze 😁
Ta Pani u której byłem była po prostu nieprzyjemna i chciała jak najszybciej robotę zrobić, a właściwie odpierdolić. Nie twierdzę, że wszystkie takie są. Mam ich kilka na liście " do zaliczenia", że tak powiem, więc może za jakiś czas napiszę w temacie coś więcej bazując na większej próbie badanych 😁😉

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Cichy Podglądacz
Ja na razie miałem wątpliwą bliższą przyjemność z jedną Ukrainką za pieniadze 😁
Ta Pani u której byłem była po prostu nieprzyjemna i chciała jak najszybciej robotę zrobić, a właściwie odpierdolić. Nie twierdzę, że wszystkie takie są. Mam ich kilka na liście " do zaliczenia", że tak powiem, więc może za jakiś czas napiszę w temacie coś więcej bazując na większej próbie badanych 😁😉
Czekamy na wyniki badań :D dziękujmy że poświęcasz się dla nas w tak słusznej sprawie :sneaky: