• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami

Mężczyzna

Anonimowy użytkownik

Instruktor seksu
Kwantowy, czyli samotny i żonaty jednocześnie.
Przegranych mężczyzn w Polsce nie brakuje, to prawda. Skala porażki bywa za to różna. Przy tym nie wszyscy przegrani Polacy simpią do kobiet, które nimi gardzą. Ale może tylko nie po wszystkich tych Polakach tak wyraźnie to widać. 😁
Polacy ogólnie nie uchodzą za naród zwycięzców, w przeciwieństwie do Ukraińców. Ja rozumiem, że dla kogoś sukcesem może być odnalezienie odpowiedniego byczka do seksu z żoną. No ale tych kilka milionów zdrowych samotników na prowincji nie wzięło się z przypadku.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Widziałem kilka dyskusji, w których brałeś udział i one były o ile pamiętam rzeczowe. Nic nie wskazywało na to, żebyś potrafił kosmicznie nadinterpretować czyjeś wypowiedzi i "wmawiać komuś dziecko w brzuchu". Może to jakaś chwilowa niedyspozycja.
Zaspokoję Twoją ciekawość i napisze wprost. Nie, nie uważam, że WSZYSCY Ukraińcy tylko piją i biją. Takie poglądy z mojej perspektywy mają tylko wyjątkowe prymitywy. Poza tym to jest statystycznie po prostu głupie. Mam wielu znajomych Ukraińców. Byłem nawet na Ukrainie, tam gdzie teraz się leją i przez kilka lat współpracowałem z osobami stamtąd. Co jednocześnie nie wyklucza tego, że uważam, że przeciętna kultura relacji pomiędzy kobietami i mężczyznami na Ukrainie różni się od tej polskiej. Te zachowania pochodzą wprost od wpływów sowieckich, które są głęboko zakorzenione w społeczeństwie Ukraińskim. Widziałem to na własne oczy.
I to jest konkretna odpowiedź za którą dziękuję.
I się z nią zgadzam.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
uważam, że przeciętna kultura relacji pomiędzy kobietami i mężczyznami na Ukrainie różni się od tej polskiej. Te zachowania pochodzą wprost od wpływów sowieckich, które są głęboko zakorzenione w społeczeństwie Ukraińskim. Widziałem to na własne oczy.
O, to ciekawe, napiszesz coś więcej czym różnią się relacje damsko-męskie?