• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Widziałem kilka dyskusji, w których brałeś udział i one były o ile pamiętam rzeczowe. Nic nie wskazywało na to, żebyś potrafił kosmicznie nadinterpretować czyjeś wypowiedzi i "wmawiać komuś dziecko w brzuchu". Może to jakaś chwilowa niedyspozycja.
Zaspokoję Twoją ciekawość i napisze wprost. Nie, nie uważam, że WSZYSCY Ukraińcy tylko piją i biją. Takie poglądy z mojej perspektywy mają tylko wyjątkowe prymitywy. Poza tym to jest statystycznie po prostu głupie. Mam wielu znajomych Ukraińców. Byłem nawet na Ukrainie, tam gdzie teraz się leją i przez kilka lat współpracowałem z osobami stamtąd. Co jednocześnie nie wyklucza tego, że uważam, że przeciętna kultura relacji pomiędzy kobietami i mężczyznami na Ukrainie różni się od tej polskiej. Te zachowania pochodzą wprost od wpływów sowieckich, które są głęboko zakorzenione w społeczeństwie Ukraińskim. Widziałem to na własne oczy.
I to jest konkretna odpowiedź za którą dziękuję.
I się z nią zgadzam.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
uważam, że przeciętna kultura relacji pomiędzy kobietami i mężczyznami na Ukrainie różni się od tej polskiej. Te zachowania pochodzą wprost od wpływów sowieckich, które są głęboko zakorzenione w społeczeństwie Ukraińskim. Widziałem to na własne oczy.
O, to ciekawe, napiszesz coś więcej czym różnią się relacje damsko-męskie?