Owszem uprawiałem sex ze starszymi kobietami ale o 12 lat starszymi i napewno nie żałuję ani jednej sekundyWitam. Od zawsze kręciły mnie starsze kobiety. Moja pierwsza była 11 lat starsza, potem długo miałem kochankę starszą o 10 lat. A mój rekord to seks z kobietą starsza o 21 lat. Co sądzicie? Czy są tu amatorzy kobiet w kwiecie wieku?
też niczego nie żałuje, nie wiem czy to kwestia wieku czy charakteru ale seks był cudowny za każdym razemOwszem uprawiałem sex ze starszymi kobietami ale o 12 lat starszymi i napewno nie żałuję ani jednej sekundy![]()
Teraz nawet chętnie bym z jakąś dojrzałą kobietą popisałteż niczego nie żałuje, nie wiem czy to kwestia wieku czy charakteru ale seks był cudowny za każdym razem
a ile masz lat? jaka kobieta by cię interesowała?Teraz nawet chętnie bym z jakąś dojrzałą kobietą popisał
34...Taka która chętnie chciałaby abyś mogli się wzajemnie mega podniecića ile masz lat? jaka kobieta by cię interesowała?
Widzę że nie jestem sammiałem wtedy 30 parę a ona miała 60 z dużym plusem i było super
Super. A jak do tego doszło? Jak chcesz się podzielić informacjamimiałem wtedy 30 parę a ona miała 60 z dużym plusem i było super
Żeby było ciekawiej to pierwsza była żoną mojego byłego szwagra....Od zawsze coś ją do mnie ciągnęło i super się dogadywaliśmy jak i do tej pory.... Wyszło to tak na spontanie byłem ją tylko odwiedź a skończyło się na naprawdę czymś czego nigdy nie zapomnę nie da opisania....Z drugą poznałem się w sieci i byliśmy nawet zaręczeni.... Każda jej dziurka była moja robiliśmy ze sobą na wzajem wszystko po kilka razy dziennie już jak o tym piszę to mi stanąłSuper. A jak do tego doszło? Jak chcesz się podzielić informacjami![]()
Zakazany owoc, doświadczenie, liczy, że nauczy się dzięki niej kobiecego ciała i jak zadowolić kobietęMam 42 lata i zauważyłam że dużo młodych chłopaków pisze do mnie i chciało by się umówić to bardzo ciekawe jest i zastanawiające co taki 19 latek widzi w 40 letniej kobiecie
to zależyA w drugą stronę to nie działa? Jej doświadczenie i jego młodzieńcze napalenie może dać coś mega
No jakbym dorwał taką prawdziwą kobietę to raczej to by nie był szybki numer w aucie albo spotkanie na godzinę, to byłby hotel i cała noc nieprzespana hahato zależy
fajnie jest po seksie móc porozmawiać a nie ubierać się i wracać do siebie, no bo jak tak bez powtórki?
no widzisz i trzeba ograniczać krępujące milczenie bo nie ma wspólnego tematu, a ile można gadać o pogodzieNo jakbym dorwał taką prawdziwą kobietę to raczej to by nie był szybki numer w aucie albo spotkanie na godzinę, to byłby hotel i cała noc nieprzespana haha