Dzięki seksforumowa koleżanko, faktycznie zabawka prezentuje się bardzo ciekawie, seksownie, obiecującoBackdoor Lover
Satisfyer
Dzięki seksforumowa koleżanko, faktycznie zabawka prezentuje się bardzo ciekawie, seksownie, obiecującoBackdoor Lover
Satisfyer
Jak to połączysz z pingwinkiem to zobaczysz gwiazdy :*Dzięki seksforumowa koleżanko, faktycznie zabawka prezentuje się bardzo ciekawie, seksownie, obiecująco
Gwiazdy i kosmos to ja widziałm jak miałam magic wand zapakowany w pusi na najwyższych obrotach, plus do tego lizanko łechtaczki i wargJak to połączysz z pingwinkiem to zobaczysz gwiazdy :*
Będę się domagała tantiemów od Satisfyer'a dodatkowo, te ich zabawki, są po prostu ładne, w ładnych kolorach... i ładnych pudełkachBackdoor Lover
Satisfyer
I bardzo estetycznie i jakościowo wykonane. Kochana, masz rewelacyjny gust, bądź dumnym i odważnym testerem- realizuj się w kontencie zabawkowym i rób nam recenzjeBędę się domagała tantiemów od Satisfyer'a dodatkowo, te ich zabawki, są po prostu ładne, w ładnych kolorach... i ładnych pudełkach
Mój magic wand to jakieś zło wcielone, coś poszło nie tak przy jego produkcji bo z powodzeniem mógłby burzyć mury, jak przykładam do cipki to boję się, że sobie zęby powybijam.Gwiazdy i kosmos to ja widziałm jak miałam magic wand zapakowany w pusi na najwyższych obrotach, plus do tego lizanko łechtaczki i warg
Potwierdzam! Żonie kupiłem i sam gadżet, jak i pudełko świetneBędę się domagała tantiemów od Satisfyer'a dodatkowo, te ich zabawki, są po prostu ładne, w ładnych kolorach... i ładnych pudełkach
Mam też od nich dość ciekawy wibrator, w nietypowym kształcie i ślicznym miętowym kolorzeI bardzo estetycznie i jakościowo wykonane. Kochana, masz rewelacyjny gust, bądź dumnym i odważnym testerem- realizuj się w kontencie zabawkowym i rób nam recenzje
No ja czekam na recenzję jeśli to to co mi linkowałaś ostatnio.Mam też od nich dość ciekawy wibrator, w nietypowym kształcie i ślicznym miętowym kolorze
Zgadzam się z Łukaszem, raczej Wam pomaga bo robi świetną robotę. To zupełnie inne doznania więc jest świetnym dodatkiem. Uwielbiam go.Moja Ż sprawiła sobie pingwinka i nie chciałem wierzyć opiniom w necie na temat magicznej mocy tego niepozornego gadżetu. Do puki mi nie zaprezentowała co to potrafi zdziałać, dosłownie doszła w kilkanaście sekund. Opisała doświadczenia jako coś mega mega mocnego . Także Panowie, jest o co być zazdrosnym
Dla mnie mega ważne jest, aby kobieta była zadowolona. Jeżeli taki gadżet sprawi, że kobieta będzie bardziej zadowolona, to jeszcze lepiej. Nie traktuję tego jako jakąś konkurencję, czy jakąś pomoc, bo sobie nie radzę. Przecież są też gadżety dla facetów, w drugą stronę też może działać pozytywnie.Zgadzam się z Łukaszem, raczej Wam pomaga bo robi świetną robotę. To zupełnie inne doznania więc jest świetnym dodatkiem. Uwielbiam go.
Zanotowane, co w razie czego kupić ew. partnerceGwiazdy i kosmos to ja widziałm jak miałam magic wand zapakowany w pusi na najwyższych obrotach, plus do tego lizanko łechtaczki i warg
Można jakąś fotkę?Backdoor Lover
Satisfyer
A nawet cały link możnaMożna jakąś fotkę?
Jeśli można to prosiłbym
To kliknij w ten, który wysłałam post wyżej i stanie się magia.Jeśli można to prosiłbym
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Odważna studentka oferuje wideo z seks zabawka na życzenie + majtki | Ogłoszenia | 12 | |
P | Mężczyzna jako seks zabawka? | Fetysze i perwersje | 15 | |
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 | |
B | Białystok chcę się spotkać na seks z kobietą. Białystok | Seks | 0 |