W czasach booking alfonsi to już przeszłość,dziewczyna jest w w stanie ogarnąć wszystko sama![]()
Chyba żartujesz, niech spróbuje, a pojawi się propozycja ochrony nie do odrzucenia za %

W czasach booking alfonsi to już przeszłość,dziewczyna jest w w stanie ogarnąć wszystko sama![]()
Nie chce mi się już z Tobą gadać. Wszystko wyśmiewasz, trywializujesz.O tak, dziwne historię też chętnie poczytam.
@Marcin 43 jak to wygląda, dzwonisz, umawiasz się idziesz, otworzyła bez majtek - to już pisałeś.
Kasa na stół i ruchaj mnie? Był alfons w pokoju za ścianą? Ile zapłaciłeś za usługę?
Ty nie musisz chodzić. Masz tu przynajmniej 3 chętneJako doświadczenie, to jeszcze ok. Ale jednak myśl, że można dostać chorób zdecydowanie odciąga mnie od takich pomysłów![]()
Ja chodzę. Nie za bardzo mam "dziwne historie" bo wybieram zawsze dokładnie, żeby nie trafić na jakiś przypał. Internet jest pełen historii o odpałach naćpanych panien, wydzwanianie do klientów i takie tam. Lepiej rzadko a porządnie.Dobra niech tu się przyznają wszyscy, co chodzą na divy. Ja bym chciała jakieś dziwne historie usłyszeć![]()
Jakoś nie miałam tego problemu...Chyba żartujesz, niech spróbuje, a pojawi się propozycja ochrony nie do odrzucenia za %
A właśnie, co z dyskrecją? Bo przecież jak dzwonisz to ona ma Twój numer, z zastrzeżonego chyba nie odbierają?Ja chodzę. Nie za bardzo mam "dziwne historie" bo wybieram zawsze dokładnie, żeby nie trafić na jakiś przypał. Internet jest pełen historii o odpałach naćpanych panien, wydzwanianie do klientów i takie tam. Lepiej rzadko a porządnie.
I nie zdarzyło mi się jeszcze tak, jak ktoś napisał "Kasa na stół i ruchaj mnie". To ma być fajny epizod a nie zwykłe "poruchanie". Za same poruchanie to się nie opłaca![]()
a Ty miałaś jakieś akcie z klientami? Takie nietypowe?Jakoś nie miałam tego problemu...
Są takie co nie odbierają...A właśnie, co z dyskrecją? Bo przecież jak dzwonisz to ona ma Twój numer, z zastrzeżonego chyba nie odbierają?
Niektóre wymagają w takich sytuacjach części kwoty za "fatygę"...A co jeśli pójdziesz i się okaże, że pani nie wygląda jak na zdjęciu, można się odwrócić i spierdolić, czy będzie się darła, że zapłać bo godzinę
Spokojnie,niektóre stosują overbooking,to zaradne dziewczyny sązarezerwowała dla Ciebie i będzie miała przestój w interesie?
Do takich "akcji" mam telefon z osobną kartą. Tylko do umawiania się z pannami. Umawiam się i wyłączony telefon znika w czeluściach... Przed wizytą odpalam, potwierdzam wizytę, po spotkaniu wysyłam smsa z podziękowaniem i znów wyłączam.A właśnie, co z dyskrecją? Bo przecież jak dzwonisz to ona ma Twój numer, z zastrzeżonego chyba nie odbierają?
Naćpa się i może wydzwaniać, albo nawet szantażować, jeśli klient ma żonę... pewnie nie ma takich wariatek, ale kto wie....
A co jeśli pójdziesz i się okaże, że pani nie wygląda jak na zdjęciu, można się odwrócić i spierdolić, czy będzie się darła, że zapłać bo godzinę zarezerwowała dla Ciebie i będzie miała przestój w interesie?
Nietypowe tzn nie wiem co masz na myśli mówiąc nietypowe...a Ty miałaś jakieś akcie z klientami? Takie nietypowe?
Polecam na garso wątki w dziale "opinie-o-klientach". Ciekawa lekturaa Ty miałaś jakieś akcie z klientami? Takie nietypowe?
Sama nie wiem, klient był jakiś na tyle nietypowy, że zapamiętasz go do końca życia.Nietypowe tzn nie wiem co masz na myśli mówiąc nietypowe...
Dobry temat hihi. Wiesz nigdy na moje szczęście nie trafił mi się typowy troll brudas itd. Ale zdarzyło mi się w tej branży spotkać facetów którzy nie chcieli seksu, ale tylko I wyłącznie rozmowę. Ja cholernie napalona bo w tym dniu akurat miałam ochotę na ostrą jazdę a Ci kurcze wyjeżdżali w tematach swoich rodzin, żon, niektórzy o swoich biznesach mówili. Zaskoczona nie raz byłam jak facet przyszedł z kwiatami i mówi mi żebym mu wyczyściła buty bo ma spotkanie biznesowe. To w sumie było najdziwniejsze co mnie spotkało a byłam w tej branży krótko bo tylko 3 lata ale mimo wszystko poznałam wielu ancymonowNo dobra, czegoś nowego się dowiedziałam
W sumie dziwka też człowiek, zapewne są to zarówno miłe, sympatyczne dziewczyny jak i zmanierowane patusiary.
Sama nie wiem, klient był jakiś na tyle nietypowy, że zapamiętasz go do końca życia.
Po prostu jakieś ciekawostki, bo dla mnie to zupełnie obcy temat i nie mam zamiaru jak Marcin robić doktoratu z psychologii więc nie pytam co czułaś, jaka była motywacja, bo to Twoja prywatna sprawa
Zdarzyło się, że na widok klienta odmówiłaś?
Marcin, chłopie . Rób co chcesz , kochaj się albo się ruchaj z kim chcesz jak tylko nie robisz nikomu krzywdy , i żyjesz po tym w zgodzie sam ze sobą to jest to w porządku . Mianem "w porządku" każdy określa sytuacje wg siebie, pamiętaj, dla siebie przede wszystkim Ty jesteś ważny a nie opinia nikogo stąd .Ty nie musisz chodzić. Masz tu przynajmniej 3 chętneBierz po kolei albo naraz. Jak wolisz
![]()
Tak, prostytutki to są bardzo ładne kobiety. Dlatego niższej jakości mężczyźni płacą im za seks.No dobra, czegoś nowego się dowiedziałam
W sumie dziwka też człowiek, zapewne są to zarówno miłe, sympatyczne dziewczyny jak i zmanierowane patusiary.
Można połączyć jedno z drugim i korzystać tylko z usług ukraińskich prostytutekczy teraz zamiast płacić za seks, to nie lepiej podarować te pieniądze na zakup broni dla walczącej za nas Ukrainy? Front załamuje się na kilku odcinkach!
Charaktery tych dziewczyn muszą być zgodne z rozkładem normalnym, który jest taki sam dla ogółu społeczeństwa - inaczej wszystkie badania socjologiczne są do kosza. Ale mówię to ja, jako vibe-naukowiec. Potrzebna byłaby opinia weterana @wronskjanW sumie dziwka też człowiek, zapewne są to zarówno miłe, sympatyczne dziewczyny jak i zmanierowane patusiary.
Jest taka only fansiara. Na początku wojny było o niej głośno. Ze pół dochodu oddawala na wojskoMożna połączyć jedno z drugim i korzystać tylko z usług ukraińskich prostytutek![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | seks za pieniądze z prostytutką | Seks | 15 | |
| D | Seks za pieniądze | Seks | 57 | |
| Z | Podnieca mnie seks za pieniądze | Seks | 17 | |
| S | Seks za pieniądze z kobietą starszą o 20 lat - zgodzilibyście się? | Seks | 19 | |
| M | Seks za pieniądze ze studentką - moje doświadczenia | Seks | 17 |