Dla Mnie ważne też co ma w głowie...późno-dziewictwo wychodzi bokiem![]()
Zauważę jedynie, że dotyczy to oby płci sprawiedliwie. W pracy mam takie i takich. Z wiekiem ich dziwactwo się powiększa.
Dla Mnie ważne też co ma w głowie...późno-dziewictwo wychodzi bokiem![]()
Co Ty wiesz o życiu, a już myślałem, że wszystko rozumiesz, a tu nagle duże buuuuu. Jak zbyt pewność siebie? co Ty mówisz. Zresztą kobiety lubią takich facetów takich pewnych siebie, więc musiałem się częściowo się jej nauczyć aby mieć szansę na znalezienie kogoś, ale to za mało, ale przydało mi się to idąc do Pani na godzinkę, bo jakbym cicho siedział i tylko marzył i cierpiał to już dawno bym się strzelił w łeb a tak to funkcjonuję wręcz na nowo, a jak tu nie nawidzieć normalnych kobiet, które niby szukają a tak naprawdę same ,niemoty nie wiedzą czego chcą i tylko czas zajmują potrzebującym facetom. Jakby każda normalna dziewczyna byłaby w połowie tak konkretna jak taka Pani na godzinkę to by tyle samotnych facetów nie było.Czytam ten temat i zastanawiam się jakie mechanizmy wam, koledzy zryły głowę
Wydaje mi się, że wbrew pozorom, tak jak napisałem Maxiowi jest to zbytnia pewność SWEGO czyli pycha. Pewne incydentalne przypadki traktujecie jako powszechnie obowiązującą norme.
Jesteście pewni swoich racji, które czesto są tylko wytworem waszej wyobrażni. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że niektórym niedoświadczonym kolegom podajecie jako gotowca, zafałszowany obraz rzeczywistości.
Jedyną prawdą jest to, że sygnalizujecie przewagę kobiet. Ale robicie to w taki sposób, że efektem jest wejście w inny temat, o nienawiści do kobiet
I to by było na tyle
No, że musi facet na skróty iść aby cokolwiek sobie chociażby podotykać.Ale że w jakim sensie? Zawsze samiec musiał zaimponować kobiecie. I zawsze najprościej było najpierw towarem (upolowaną zwierzyną) a potem kasą. Kasa to pójście na skróty.
I takie pieprzenie, że kurwa ma jakieś wymagania. Taka anegdota: "Einstein pyta studentkę: czy oddałaby mi się pani za milion dolarów? Owszem. A za dolara? Ależ mistrzu, nie jestem kurwą. Ależ jest pani, to już ustaliliśmy teraz negocjujemy stawkę."
Co z tego, że może mieć w głowie jak jakiegoś faceta i tak nie chce.Dla Mnie ważne też co ma w głowie...późno-dziewictwo wychodzi bokiem![]()
Nie, nie musi.No, że musi facet na skróty iść aby cokolwiek sobie chociażby podotykać.
Wyjdź stądCzytam ten temat i zastanawiam się jakie mechanizmy wam, koledzy zryły głowę
Wydaje mi się, że wbrew pozorom, tak jak napisałem Maxiowi jest to zbytnia pewność SWEGO czyli pycha. Pewne incydentalne przypadki traktujecie jako powszechnie obowiązującą norme.
Jesteście pewni swoich racji, które czesto są tylko wytworem waszej wyobrażni. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że niektórym niedoświadczonym kolegom podajecie jako gotowca, zafałszowany obraz rzeczywistości.
Jedyną prawdą jest to, że sygnalizujecie przewagę kobiet. Ale robicie to w taki sposób, że efektem jest mimowolne wejście w inny temat, o nienawiści do kobiet
I to by było na tyle
Tak kończą stare pannyCo z tego, że może mieć w głowie jak jakiegoś faceta i tak nie chce.
Jakby tak było, że nie musi to by samotnych facetów nie było, pragnących mieć dziewczynę.Nie, nie musi.
Mało, że kocham ta Twoją wypowiedź, to jakbym mógł to bym medal dał za znajomość prawdziwego życiaTak kończą stare panny![]()
A wiesz ile jest samotnych kobiet? Brzydkich, nieatrakcyjnych, zakompleksionych itd?Jakby tak było, że nie musi to by samotnych facetów nie było, pragnących mieć dziewczynę.
Kobiet jest mniej od mężczyzn wszystkich zadowolić się nie daMało, że kocham ta Twoją wypowiedź, to jakbym mógł to bym medal dał za znajomość prawdziwego życia![]()
W Polsce w 2022 roku było 1,3 miliona kobiet więcej niż mężczyzn .... Dane GUS.Kobiet jest mniej od mężczyzn wszystkich zadowolić się nie da![]()
Swego czasu pracowałem w UK na barze, i jak przyszło zamykać budę, to się okazało, że jedna klientka się lekko skuła i nie chciała opuścić lokalu. Musiałem wyprowadzić. Jak już pozamykałem, to się okazało, że trzeba odprowadzić. Jak już odprowadziłem, to jeszcze zaszedłem na drinka. Jak wyszedłem z rana, to w spodniach znalazłem 10£Pamiętam kiedy byłem w Karpaczu i laska po seksie mi dała na taksówkę. Młody byłem, czy to znaczy, że się sprzedałem za taksówkę?
I ta nadwyżka dupy za kasę daje tym w mniejszości? Czy o co biega? Bo żeśta od tematu frunęli..W Polsce w 2022 roku było 1,3 miliona kobiet więcej niż mężczyzn .... Dane GUS.
Ja pierdolę. Gościu weź pomyśl. Kobiet jest więcej dopiero po 40 czy 50 roku życia. W niższym widełkach wiekowych brakuje masy kobiet.W Polsce w 2022 roku było 1,3 miliona kobiet więcej niż mężczyzn .... Dane GUS.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | seks za pieniądze z prostytutką | Seks | 13 | |
D | Seks za pieniądze | Seks | 57 | |
Z | Podnieca mnie seks za pieniądze | Seks | 17 | |
S | Seks za pieniądze z kobietą starszą o 20 lat - zgodzilibyście się? | Seks | 17 | |
M | Seks za pieniądze ze studentką - moje doświadczenia | Seks | 17 |