A to różnie bywaa do końca wkładasz, aż po same kule?

A to różnie bywaa do końca wkładasz, aż po same kule?
Im?Bo się dziwiłes, że czarny Nigeryjczyk z polskim obywatelstwem włożył im kilkanaście razy. Dziwne jest tylko to że ktoś mierzy to na ilość włożeń, a nie czas stosunku.
Wątek żyje własnym życiem.I wątek rozjebany
Policja! Marcin! ADMin! no ktokolwiek![]()
Dla wielu są tematy nie do zrozumieniaMam zeznanie jednej z pań, że pociąga ją w czarnych jakaś pierwotna siłanie widzi tam nic złego
TylkoMy-OnIm?
Zakładam, że każde włożenie składało się z wielu innych mniejszych włożeń
Nieważne. Żartujemy sobie z tego bo ich enigmatyczne i czasem mało wiarygodne wypowiedzi to prowokują.
Mnie szczerze zastanawia że w ciągu 2 dni doszło do kilkunastu stosunków. Jeśli byłaby to prawda, to podziwiam i zazdroszczę, bo ja nie mam ani takiej kondycji ani aż takich potrzeb.
Córka znajomych moich rodziców, Belgów, w wieku 24 lat, bez obstawy już nie może wychodzić. Wieczorem to już tylko samochodem.Skoro trzeba ich tego uczyć w Europie, to znaczy, że w środowisku, z którego przybyli takie zachowania są normą.
Zawsze jak ktoś mówi, że w Polsce jest źle, to pytam gdzie był chciał mieszkać... w kraju muzułmańskim? No nie chciałby. To może w którymś z Afrykańskich krajów - też nie. Może Ameryka Południowa, tam są piękne regiony,: Wenezuela, Kolumbia, Ekwador... nie, zdecydowanie nie. To może Azja, Chiny takie duże i nowoczesne, może Korea, Wietnam, Kambodża,? No też tam nie.... może gdzieś bliżej: Rosja, Białoruś, Ukraina, Kazachstan, Rumunia, Bułgaria.... zdecydowanie nie... . to kurwa naprawdę w Polsce jest tak źle, skoro w 90% krajów na świecie jest znacznie gorzej?Córka znajomych moich rodziców, Belgów, w wieku 24 lat, bez obstawy już nie może wychodzić. Wieczorem to już tylko samochodem.
Chyba Cię posrało. Mylisz seks z przestępstwami seksualnymi. Zapewniam Cię że pośród Europejczyków, też wielu takich "murzynów" znajdziesz, a przed najazdem "inżynierów", to w krajach BeNeLux'u, też trzeba było dzieci pilnować, przed rodzimymi amatorami i ich organizacjami przestępczymi.Seks z czarnym, dla mnie to brudny ..........
Z chat roomuA gdzie Wy chcecie wychodzić?
Do Żabki po panini z kurczakiem i sosem bazyliowym + suszone pomidory i mozzarella.A gdzie Wy chcecie wychodzić?
Są, ale te panie prawdopodobnie mają kutasy a ich przygody to fantazje na temat czarnych pał.Ja się zastanawiam, czy jest tu jakaś Pani, która miała taki seks i jakich proporcji był członek? Tak z własnego doświadczenia, nie głupoty z internetu.
No co ty nie powiesz? Są tutaj takie i w przeciwieństwie do Ciebie, nie tak wulgarne i tak odpychające. Bredzisz dzieciaku i klepiesz od roku ciągle to samo, tak jak by się Tobie w głowie jakaś klepka zacięła , plujesz tym jadem na prawo i lewo, wylewasz tu swoje frustracje, zachowujesz się jak taka małpa w ZOO której pokazano banana. Wiesz co? Uświadom sobie, że wcale nie jesteś lepsza od tych posprowadzanych do Europy dzikusów, Wrzucasz wszystkich ludzi do jednego worka a post Agi 02 podsumowuje całą resztę. A co do tych kutasów... to kto wie co ty tam w spodniach nosisz.Do Żabki po panini z kurczakiem i sosem bazyliowym + suszone pomidory i mozzarella.
Polecam
Są, ale te panie prawdopodobnie mają kutasy a ich przygody to fantazje na temat czarnych pał.
Wskaźnik lewackiego pierdolenia wywalił mi poza skalę. Dziewczyna wyraża swoją opinię na jakiś temat, jest spójna i trzyma przy swoim w każdej rozmowie, a ty tu chcesz być kimś, kto będzie mówił co komu wolno mówić. A ostatnie zdanie to tsunami żenady wynikające z braku jakichkolwiek argumentów w dyskusji z @Magia2000.No co ty nie powiesz? Są tutaj takie i w przeciwieństwie do Ciebie, nie tak wulgarne i tak odpychające. Bredzisz dzieciaku i klepiesz od roku ciągle to samo, tak jak by się Tobie w głowie jakaś klepka zacięła , plujesz tym jadem na prawo i lewo, wylewasz tu swoje frustracje, zachowujesz się jak taka małpa w ZOO której pokazano banana. Wiesz co? Uświadom sobie, że wcale nie jesteś lepsza od tych posprowadzanych do Europy dzikusów, Wrzucasz wszystkich ludzi do jednego worka a post Agi 02 podsumowuje całą resztę. A co do tych kutasów... to kto wie co ty tam w spodniach nosisz.
Skąd u ciebie wiedza o moich poglądach? Ośmieszasz się stawiając tezę że seks z Czarnoskórym to domena lewaków. I dlaczego sądzisz że nie mam argumentów do dyskusji z Magią 2000?Wskaźnik lewackiego pierdolenia wywalił mi poza skalę. Dziewczyna wyraża swoją opinię na jakiś temat, jest spójna i trzyma przy swoim w każdej rozmowie, a ty tu chcesz być kimś, kto będzie mówił co komu wolno mówić. A ostatnie zdanie to tsunami żenady wynikające z braku jakichkolwiek argumentów w dyskusji z @Magia2000.
Aniu forumowiczko jednego tematu....zjedz SnickersaKtoś komu przeszkadza ten temat, niech założy inny pod tytułem jak bardzo się brzydzi czarnymi i tam się namiętnie udziela a nie rozwala dyskusję która go nie dotyczy.
Skąd u ciebie wiedza o moich poglądach? Ośmieszasz się stawiając tezę że seks z Czarnoskórym to domena lewaków. I dlaczego sądzisz że nie mam argumentów do dyskusji z Magią 2000?
Szkoda czasu na te dyskusje @Anka 75, zawsze odwrócą kota ogonem. Ich racja jest najważniejsza, cokolwiek napiszesz to będzie to "lewackie", ot ich cała logika.Ktoś komu przeszkadza ten temat, niech założy inny pod tytułem jak bardzo się brzydzi czarnymi i tam się namiętnie udziela a nie rozwala dyskusję która go nie dotyczy.
Bo może jest to naprawdę lewackie, nie pomyślałaś o tym?Szkoda czasu na te dyskusje @Anka 75, zawsze odwrócą kota ogonem. Ich racja jest najważniejsza, cokolwiek napiszesz to będzie to "lewackie", ot ich cała logika.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Czy warto uprawiać seks z ukrainką? | Seks | 13 | |
| B | Seks z własną Matką | Fantazje erotyczne | 16 | |
|
|
Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami | Seks | 99 | |
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 27 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 74 |