A to różnie bywaa do końca wkładasz, aż po same kule?

A to różnie bywaa do końca wkładasz, aż po same kule?
Im?Bo się dziwiłes, że czarny Nigeryjczyk z polskim obywatelstwem włożył im kilkanaście razy. Dziwne jest tylko to że ktoś mierzy to na ilość włożeń, a nie czas stosunku.
Wątek żyje własnym życiem.I wątek rozjebany
Policja! Marcin! ADMin! no ktokolwiek![]()
Dla wielu są tematy nie do zrozumieniaMam zeznanie jednej z pań, że pociąga ją w czarnych jakaś pierwotna siłanie widzi tam nic złego
TylkoMy-OnIm?
Zakładam, że każde włożenie składało się z wielu innych mniejszych włożeń
Nieważne. Żartujemy sobie z tego bo ich enigmatyczne i czasem mało wiarygodne wypowiedzi to prowokują.
Mnie szczerze zastanawia że w ciągu 2 dni doszło do kilkunastu stosunków. Jeśli byłaby to prawda, to podziwiam i zazdroszczę, bo ja nie mam ani takiej kondycji ani aż takich potrzeb.
Córka znajomych moich rodziców, Belgów, w wieku 24 lat, bez obstawy już nie może wychodzić. Wieczorem to już tylko samochodem.Skoro trzeba ich tego uczyć w Europie, to znaczy, że w środowisku, z którego przybyli takie zachowania są normą.
Zawsze jak ktoś mówi, że w Polsce jest źle, to pytam gdzie był chciał mieszkać... w kraju muzułmańskim? No nie chciałby. To może w którymś z Afrykańskich krajów - też nie. Może Ameryka Południowa, tam są piękne regiony,: Wenezuela, Kolumbia, Ekwador... nie, zdecydowanie nie. To może Azja, Chiny takie duże i nowoczesne, może Korea, Wietnam, Kambodża,? No też tam nie.... może gdzieś bliżej: Rosja, Białoruś, Ukraina, Kazachstan, Rumunia, Bułgaria.... zdecydowanie nie... . to kurwa naprawdę w Polsce jest tak źle, skoro w 90% krajów na świecie jest znacznie gorzej?Córka znajomych moich rodziców, Belgów, w wieku 24 lat, bez obstawy już nie może wychodzić. Wieczorem to już tylko samochodem.
Chyba Cię posrało. Mylisz seks z przestępstwami seksualnymi. Zapewniam Cię że pośród Europejczyków, też wielu takich "murzynów" znajdziesz, a przed najazdem "inżynierów", to w krajach BeNeLux'u, też trzeba było dzieci pilnować, przed rodzimymi amatorami i ich organizacjami przestępczymi.Seks z czarnym, dla mnie to brudny ..........
Z chat roomuA gdzie Wy chcecie wychodzić?
Do Żabki po panini z kurczakiem i sosem bazyliowym + suszone pomidory i mozzarella.A gdzie Wy chcecie wychodzić?
Są, ale te panie prawdopodobnie mają kutasy a ich przygody to fantazje na temat czarnych pał.Ja się zastanawiam, czy jest tu jakaś Pani, która miała taki seks i jakich proporcji był członek? Tak z własnego doświadczenia, nie głupoty z internetu.
No co ty nie powiesz? Są tutaj takie i w przeciwieństwie do Ciebie, nie tak wulgarne i tak odpychające. Bredzisz dzieciaku i klepiesz od roku ciągle to samo, tak jak by się Tobie w głowie jakaś klepka zacięła , plujesz tym jadem na prawo i lewo, wylewasz tu swoje frustracje, zachowujesz się jak taka małpa w ZOO której pokazano banana. Wiesz co? Uświadom sobie, że wcale nie jesteś lepsza od tych posprowadzanych do Europy dzikusów, Wrzucasz wszystkich ludzi do jednego worka a post Agi 02 podsumowuje całą resztę. A co do tych kutasów... to kto wie co ty tam w spodniach nosisz.Do Żabki po panini z kurczakiem i sosem bazyliowym + suszone pomidory i mozzarella.
Polecam
Są, ale te panie prawdopodobnie mają kutasy a ich przygody to fantazje na temat czarnych pał.
Wskaźnik lewackiego pierdolenia wywalił mi poza skalę. Dziewczyna wyraża swoją opinię na jakiś temat, jest spójna i trzyma przy swoim w każdej rozmowie, a ty tu chcesz być kimś, kto będzie mówił co komu wolno mówić. A ostatnie zdanie to tsunami żenady wynikające z braku jakichkolwiek argumentów w dyskusji z @Magia2000.No co ty nie powiesz? Są tutaj takie i w przeciwieństwie do Ciebie, nie tak wulgarne i tak odpychające. Bredzisz dzieciaku i klepiesz od roku ciągle to samo, tak jak by się Tobie w głowie jakaś klepka zacięła , plujesz tym jadem na prawo i lewo, wylewasz tu swoje frustracje, zachowujesz się jak taka małpa w ZOO której pokazano banana. Wiesz co? Uświadom sobie, że wcale nie jesteś lepsza od tych posprowadzanych do Europy dzikusów, Wrzucasz wszystkich ludzi do jednego worka a post Agi 02 podsumowuje całą resztę. A co do tych kutasów... to kto wie co ty tam w spodniach nosisz.
Skąd u ciebie wiedza o moich poglądach? Ośmieszasz się stawiając tezę że seks z Czarnoskórym to domena lewaków. I dlaczego sądzisz że nie mam argumentów do dyskusji z Magią 2000?Wskaźnik lewackiego pierdolenia wywalił mi poza skalę. Dziewczyna wyraża swoją opinię na jakiś temat, jest spójna i trzyma przy swoim w każdej rozmowie, a ty tu chcesz być kimś, kto będzie mówił co komu wolno mówić. A ostatnie zdanie to tsunami żenady wynikające z braku jakichkolwiek argumentów w dyskusji z @Magia2000.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Czy warto uprawiać seks z ukrainką? | Seks | 13 | |
| B | Seks z własną Matką | Fantazje erotyczne | 16 | |
|
|
Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami | Seks | 99 | |
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 27 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 74 |